Ibland måste man bara belöna sig…

Här och nu är det som gäller. Att ha tålamod är både en tuff och tråkig läxa som vi alla tvingas lära oss mellan varven. Livet kommer inte med alla lösningar och svar i samma ögonblick som vi önskar dem utan vi behöver många gånger både tid, eftertanke och insikter innan allt faller på plats. I utvecklingsprocesser så gäller ett steg i taget vilket gör att man många gånger glömmer att stanna upp och njuta i stunden och inte hela tiden fokusera på drömmar eller framtida mål.

Med ett dödsfall i familjen så påminns man om att det man inte gör blir kanske aldrig gjort. Så det gäller att göra vad man kan medan tid är. Man måste balansera upp det som tar tid men sådant som man kan njuta av direkt.

Försök att varje dag göra minst en sak som får din själ att jubla. Är det länge sedan den gjorde det så är det dags för nya val.

Saker som får min själ att jubla:
Läsa, skriva, lyssna på ljudbok, köpa böcker, träffa familj och vänner, meditera, få nya insikter och tankar inom andligheten, dela med mig av min erfarenhet, blogga, träffa min häxgrupp, utveckla mitt arbete, resa, djupa samtal, umgås med Anders, vara kreativ, gå en kurs, köpa ngt  till hemmet, köpa blommor, vara vid havet, gå ut och äta, dricka champagne, unna mig lyx en vardag, göra något spontant och mycket mer…

Så vi avslutade vår kväll igår så här….

Kram och namaste Vivi

4 thoughts on “Ibland måste man bara belöna sig…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *