Idag blev det besök hos farbror polisen och lite vårshopping…

Idag fick jag ta itu med ngt jag skjutit på ett tag. Tänk så svårt den kan vara. Lite irriterande och tröttsamt är det dock när man får ränna 2ggr till polisen för att hämta ut sitt pass. Första gången jag skulle hämta det så fick jag inte ut det för att det gamla inte var med, det trots att det var utgånget. Då gick jag hem och stoppade huvudet i sanden tills påminnelsen kom.


Då ringde jag polisen och frågade vad jag skulle göra när mitt utgångna pass var borta, de sa att jag inte behöver ha det med då grrrr alltså! Åkte dit och hämtade idag utan problem. Maktmänniskor ibland….

Sen slänger hon fram det till mig och säger “skriv på det vita fältet”. I skum belysning och utan läsbrillor ser jag inget speciellt fällt så jag börjar skriva…..på fel ställe. Hennes kommentar “inget problem så länge ingen reagerar”??? Blir väl att hålla sig borta från Ryssland, arabländerna och Tailand. Har hört att fängelena  där ska vara överjävligt tuffa…

 


Sen blev det tröst shopping på Globen…

Sjukt kär i denna väska. Gick förbi och tvärnitade. Det var bara att gå in och köpa annars hade jag ångrat mig. Så sällan man upplever den där riktiga blixtförälskelsen med en pryl. När det sker så är det bara att slå till…


Garderad inför vår och sommarsäsong. Blev nya gummistövlar så jag vågar mig ut i spenaten och plocka örter. Lider av akut ormfobi.

– Den purunga expediten på glitter: Har du provat våra hårklämmor?
– Jag: Jag är 52år, jag har provat varenda hårklämma i hela universum… hahahaha


Underbart när våren äntligen kryper fram under snödrivan.

The Globe


Uteserveringar is The shit!


En glad liten lort..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *