Idag fick jag ett förlåt till mig och mediet Pehr Trollsveden i min brevlåda…

Idag fick jag ett vackert förlåt till mig & Pehr Trollsveden Abrahamssoni min brevlåda ❤️❤️❤️

Vill inte skriva namnet på personen och tidningen då jag tycker att människor ska känna sig trygga på sin väg, ett föråt är så stort för alla inblandade och då vill jag inte skapa några negativa konsekvenser för personen.

 

Mailet:
Hej!
För fem år sedan arbetade jag som journalist och skrev för tidningen XXXX. Jag gjorde ett slags reportage från en kurs du och Per Trollsveden höll i, som jag också förlöjligade och raljerade kring.
Jag vill be om ursäkt för det jag skrev och gjorde. Jag står inte alls bakom mitt beteende och ville nog mest imponera på de stora skeptikerna. Mig veterligen var det ingen som läste artikeln, men den har hemsökt mig i flera år ändå. Det kändes aldrig etiskt rätt.
Så förlåt.
XXXX
Den inre moraliska kompassen är vår bästa vägvisare. Om vi lyssnar på den så kan vi aldrig gå fel.
Kram & Namaste Vivi

 

10 thoughts on “Idag fick jag ett förlåt till mig och mediet Pehr Trollsveden i min brevlåda…

 1. Tack Vivi för du delar det här! Och mitt tack till den modiga person som nått en beundransvärd mognad i sig själv då han så klokt och eftertänksamt lämnar sitt förlåt och tankarna kring det. Jag bara älskar när sånt här händer för det är så vackert för alla inblandade, och det är ett sånt fint och bra föredöme för alla andra! Kärlek till den journalisten och högst detsamma till Pehr Trollsveden och min önskan att han nu mår bättre, och en stor varm kram till dig!

 2. Ja, det är underbart att få höra en ursäkt från någon som verkligen menar den och tänkt över vad den har gjort.
  Det var väl ett tag, ett drev med journalister, som skulle
  ” sätta fast ” mediala människor.
  Konstigt nog så tror jag inte, de som finner bortappade saker, drabbades.
  Denna mening stämmer så bra!
  Älska, glömma och förlåta !
  ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *