Igår förvandlades jag till en galen stalker!

Igår fick jag ett smärre psyk-bryt och förvandlades till en galen stalkande drama queen, 12 obesvarade samtal och 4 sms krävdes innan huggtänderna och hornen krymte in i skallen. Ibland blir jag nästan rädd för mig själv, vem är den där galna bitchen? hahaha

Kom hem trött och får ett sms från mannen – kom in till stan, snart färdig med AW:n så kan vi äta. Trött som jag var så orkade jag inte. Tjugo minuter senare så ryckte jag upp mig och ringde upp för att meddela att jag ångrat mig, inget svar. Smsar “jag åker NU! Ring mig!”. No answer på den heller. Sen börjar stalkandet. På 30min lyckas jag mer eller mindre skrämma skiten ur hans oskyldiga Iphone. Tankar som “när du är ute med mig så glor du minsan på den där jä*la Iphonen hela tiden!!” for elakt genom huvudet.
Sista toksmset; Nu skiter jag i det här och åker hem igen!!!”

Hahahahahaha. Ibland är jag spritt språngande. Tänk vad lite frustration han ställa till med!

Tänk om man kunde buteljera all den där energin man alstrar när man blir förbannad för att plocka fram när man behöver en extra boost energi! Det vore nåt..

2 minuter innan tunnelbanan kommer ringer Anders helt oförstående över dramat. Hade tydligen varit högt ljud i  lokalen såklart. Hmmmm okejdå 🙁  hihi

Lugnade iaf snabbt ner mig och mötte upp mannen på världens mysigaste place Saddle & Sabre Saloon & Steakhouse. och käkade hot chili 🙂

Anders portion, me don´t drink öl..

1236526_10152114203293461_6044758668169873605_n

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *