Jag älskar min nya tarotlek och jag förstår varför den kom in i mitt liv just nu

Jag var helt övertygad om att jag hade hittat min “forever” tarotlek men tji fick jag. Fast jag borde veta bättre. En ny lek brukar  alltid komma in i mitt liv när en förändring sker så jag får väl se vad som håller på att ske. Fast som nyförlovad så har jag precis gått in i en ny fas i mitt privata liv.

Jag kände så otroligt starkt för denna tarotlek när jag såg den genom någon på Facebook. Sedan bildgooglade jag och fann den. Idag när jag fick den så förstod jag varför den “kallade” på mig. Den har precis den energin som jag jobbar i just nu.

Kabbala och alkemi som tillhör mysticismen arbetar jag starkt med just nu vilket på många sätt handlar om att förstå den högre gudomliga ordningen och meningen och hur man genom den vetskapen och insikten kan utvecklas.

Det är dessutom den första tarotlek som jag har som magikern kallas för alkemisten i vilket känns otroligt rätt för mig.

Det är så olika hur vi väljer våra tarotkort. En del har samma kortlek år efter år och andra har flera stycken som de jobbar med samtidigt, eller går tillbaka till gamla. Sen finns det de som jag som byter när jag bli kär i en ny och aldrig går tillbaka till de gamla igen. För mig innebär en ny lek en ny energi vilket gör den gamla energin förlegad, den tappar all energi för mig. En tarotlek är så personlig och endast man själv vet vilken man ska ha. När jag får en känsla av att den “pratar ” med mig så vet jag att det är rätt lek just nu.

HÄR FINNS LEKEN PÅ ADLIBRIS

Wikipedia

Illuminati (latin för de upplysta), illuminater, är en samlingsbeteckning för de sammanslutningar från 1500–1700-talen som berömde sig av en högre insikt i det gudomliga. Mest känd är Illuminaterorden som grundades 1 maj 1776 av Adam Weishaupt, juris professor i Ingolstadt. Orden förbjöds av bayerska staten år 1785.

Med namnet illuminater förstods i äldsta kyrkan de döpta. Sedermera har det ofta tilldelats mystiker och teosofer, vilka berömt sig av en högre insikt i det gudomliga.

17 thoughts on “Jag älskar min nya tarotlek och jag förstår varför den kom in i mitt liv just nu

 1. Wow vilken tarotkortlek. Vilka vackra bilder. Jag hade en tarotkortlek för länge sedan och jag drogs till den för att det var samma kortlek som finns med i James Bondfilmen Leva och låta dö. Den tilltalade mig mycket men det var tyvärr väldigt länge sedan som jag använde den.

 2. ?stort stort grattis till er båda lilla❤️ Lizzy också och allt gott och det bästa till er allihopa.
  Kortleken är verkligen vacker och mystisk?

 3. Ja visst är den underbar..älskar korten.
  Färger och bilder är så härliga.
  Beställde två lekar för några veckor sedan, bl.a den.. men även Tarot Familliars som jag älskar ännu mer…
  Har använt Pictorial Key flera år..(där kallas också Magikern för Alkemisten) få se om det funkar att byta.
  Lycka till med din nya lek.
  Kram ?

 4. Jag är inte insatt i att tolka känslorna från Tarot men vet att det är viktigt att inte bara se bilden utan tolka känslan den ger, Men en sak jag inte visste var att vanliga kortlekar en gång i tiden användes för spådom, Hittade ett spader ace ute och efter en stund ett klöver Ace, Det jag efter att ha forskat på nätet kom fram till var att det skulle bli en tid av att kämpa för att nå ett visst mål och det skedde, Nu är en lugnare fast än i Augusti, Må så gott

 5. Ursäkta en fråga från en novis. Trodde att det bata fanns en variant. Om jag ber att få bli spådd med tarotkort hur ska jag tänka då om ni har olika uppsättningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *