Jag fick info om hästen Helge som stämde

Igår såg jag på tv att hästen Helge som som sprang till skogs och försvann på nyårsafton är hittad. Han hade gått ner sig på isen. Den 5 januari så mailade en kvinna mig på Facebook för att se om jag kunde lämna ngn information.

Så här svarade jag:
“Jag ser en kvinna runt honom, någon har tagit en risk eller gått på äventyr. Samarbete för honom tillbaks. Tror det finns vatten i närheten. Jag vet inte varför men det ligger en födelsedag runt det hela. Han hälsar att han mår bra”.

Sorgligt att han gick bort men samtidigt tacksam att han lämnade meddelande. Det är lite intressant ändå att igår den 28mars, när nyheten om att han hittats kom ut så fyllde min mamma år. Så visst ville han säga ngt till mig. Han visste när han skulle bli hittad och var. Ibland ligger det inte i vår sak att kunna rädda. Vila i frid Helge.

Jag jobbar normalt inte med att söka efter försvunna djur eller människor då jag tycker det är för känsligt.

Namaste ViviOne thought on “Jag fick info om hästen Helge som stämde

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *