Jag gav korrekt info om en försvunnen katt. Berättar även hur jag andligt och medialt får informationen

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?
Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande .
Köp boken här:
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 

Försvunnen katt

Det är alltid lika roligt att komma med positiva nyheter oavsett om det gäller kärleken, arbetet eller ett bortsprunget djur.

Här om dagen så pratade jag med en orolig kvinna som nyligen tagit hand om en hemlös katt och nu var han försvunnen sedan några dagar. Skulle han förstå att han hade ett hem att gå till?

Jag tog så klart kontakt med denna roliga katt som visade sig ha en hel del humor. Ja, de brukar många ggr ha det djuren.

Jag säger till henne att hon inte ska oroa sig, han är hemma om några dagar, han säger att han har hittat en snygg tjej. Ägaren blir lite förundrad då de nyligen kastrerat honom. Men jo säger jag, det är ett invant beteende och nå är han ute och ser sig om. Inte så långt hemifrån. Jag ser också att hon får hjälp att finna honom, någon kommer att höra av sig på något sätt.

Kvinnan hinner knappt lägga på luren förrän hon får ett mms med en bild på katten och en fråga om det var hennes? Tydligen så hängde han efter deras honkatt och stannade kvar där.

Men nu är han till allas glädje hemma igen och har husarest som så många andra i detta land…

Så här jobbar jag:

Det finns många olika sätt att kommunicera med ett försvunnet djur på. I bland får man även information från andra sidan om den försvunne har gått bort. Detta med att komma med dödsbud är en anledning till att jag försöker undvika dessa jobb. Jag vill verkligen inte leverera den typen av information.

När jag jobbar så kopplar jag upp mig på mitt högre jag som är Vivi 2.0 skulle man kunna säga. På så sätt får jag kontakt med djurets högre jag då djuren alltid är i det tillståndet tillskillnad mot oss människor. Eller de väljer att verka där hela tiden är mer korrekt, vi väljer oftare att vara i en materialistisk värld. Alla väljer vi våra liv innan vi går ner här så det är inget man behöver lägga en värdering i.

Man måste alltid vara på samma frekvens som den varelsen man vill nå. I vår lägre aspekt så har vi inte hållbara “telefonlänkar” mellan oss även om man kan snappa upp ett och annat. Ju högre frekvens ju lättare når vi varandra genom översinnlig kontakt eftersom det är den gångbara kommunikationen mellan själar. På jorden så har vi barriärer mellan oss som hindrar oss från att helt nå fram

Jag brukar även använda mig av olika spådomskort, sort spelar ingen roll, jag brukar titta både i Tarot och ängla/orakelkort. Genom dem så får jag bilder som ofta visar på omgivningen eller ett skede.

En del använder även pendel vet jag. Så alla sätt är bra så länge det funkar.

Kramar & Namaste Vivi


(Min katt Wicca på bilderna)

9 thoughts on “Jag gav korrekt info om en försvunnen katt. Berättar även hur jag andligt och medialt får informationen

 1. Du skriver att du inte gärna levererar budskapet om att “djuret” inte är vid liv? Snälla förtydliga hur du väljer att göra då. Tänker att man kan ju inte ge falska förhoppningar heller.
  Mvh Lena??

 2. Jag fick en grattisfråga en gång
  Jag frågade om det fanns något min pappa ville säga. Du svarade att jag skulle börja studera antingen lära mig eller lära ut.

  Samma kväll kom svaret att jag kom in på min utbildning och eftersom
  Jag gjorde så bra ifrån mig.
  Hörde läraren av sig ett par år efter utbildningen och undrade om jag kunde jobba 20% på vuxenutbildningen som lärare vilket jag tackade ja till ?
  Mon utbildning var barnskötare/elevassistent så det har inget med lärarjobb att göra.
  Så vivi även här 100% träffsäkerhet ?❤

 3. Hej! Letar efter Duchess som har varit borta i över en vecka.
  Duchess är en välidgt rädd och försiktig katt. Tror att hon
  har blivit bortjagad av annan katt och vågar inte gå hem.

  Har du några tips att ge mig det är svårt att leta för jag
  måste komma riktigt nära om jag skall hitta henne.

  Hoppas och tror att hon lever och kommer hem/ Mari-Annne

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *