Månadens Astro/Tarot för Sverige – April (Hälsa, Arbete & Ekonomi)

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?
Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande .
Köp boken här:
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 

HÄLSAN

Det ligger mycket tankar och funderingar runt lösningar för hälsan. Slutresultatet syns inte ännu även om det finns en stark inriktning och målmedvetenhet att nå till målet. Intuitionen är stark och man lyssnar in både sig själv och omgivningen. Något som har en betydelse nu finner nya svar i november. Troligast är det något som först då presenteras eller ser offentlighetens ljus eftersom det nu är mer på tankestadiet. Man går sin egen väg oavsett vad andra tycker eller tänker. Något bestäms nu som får en stor betydelse på sikt. Man ber om hjälp och stöd och låter inga rädslor eller beslut stå i vägen för sina beslut.

ARBETSMARKNADEN

Man finner nya kreativa åtgärder som ger hjälp och support. Vi får en vägledning framåt och hjulen rullar åt rätt håll. Något kommer enklare vår väg än vad vi förväntat oss och det beror på att vi har lagt en bra grund tidigare som nu ger utdelning. April blir bättre än mars och många känner trots allt att det öppnar upp för fler och nya möjligheter. Samarbete är gynnsamt och vi har förmågan att lyfta fram och hjälpa varandra. Många finns där för varandra och håller på så sätt hjulen rullande, det går åt rätt håll även om man inte ser det färdiga resultatet ännu.

EKONOMIN

Något sker som ger ett tillskott och en ny tillit till ekonomin och man känner att det går åt rätt håll. Energin finns och man gör vad man kan för att fortsätta det som är igångsatt. I stort så kan de som har en bra materiell grund fortsätta framåt. Det handlar om att ta hand om det man har och ta sig igenom denna månad för sen lättar det. Att arbeta och tjäna pengar hemifrån visar sig ge goda resultat för många och den svenska ekonomin.

Kram Vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *