Knep för att göra livet roligare!

Ett knep jag har för att göra livet lite kuligare är att överraska mig själv! Jajamensan….lättlurad och med en liten släng av Alzheimers så kan man fira lilla-julafton nästan varje dag….

Gömma godis är ett lätt och tacksamt knep även om det inte funkar ngt vidare på mig. Om jag har ett hästminne när det gäller just snacks eller om det har med det faktum att göra att jag omöjligt kan ha godis hemma utan att tänka på det varje sekund låter jag vara osagt. En gång har jag lyckats. En smärre chock infann sig då, har knappt hämtat mig ännu………

Jag brukar strategiskt vänta några timmar med att packa upp shoppingkassarna. Alltid är det ngt jag glömt att jag inhandlat. Ibland bara en hårnål men ändå! Rekomenderas inte vid matinköp dock. Inte bra att glömma Ben&Jerry glassen…..

Jag har 2 mobiler så jag brukar stänga av den ena och messa till mig själv med den andra. Ojsan vad glatt överraskad jag blir när jag sätter på telefonen. Ngn har hört av sig….guess who??

När jag är full på krogen så lägger jag alla pengarna jag får tillbaka i ngn ficka (helst min egen) ist för tbx i plånboken. Gissa om glatt överaskad jag blir några dagar senare när jag inser att jag inte bränt hela månadslönen utan bara halva! Helt plötsligt känns det helt okej, blev liksom på något märkligt sätt plus i kassan.

Att gå på andra dejten med en man som verkade vara intressant första gången man mötte honom funkar oxå….om man var nykter vid första tillfället förstås….

Att gå ut när man tänkt stanna hemma bjuder ofta på oväntade positiva överraskningar. Stanna hemma när man tänkt gå ut har dock inte alls lika hög rolighets- och överraskningsfaktor.

Kram princess

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *