Prinsessbakelse i all ära….

Snopen Håkan fick Victorias bröllopsinbjudan (aftonbladet.se)

Snopen Princess fick ingen inbjudan alls men är lika glad för det. Nåja, vad är väl en bal på slottet…….

Hela världen eller iaf Sverige surrar runt det där jäkla bröllopet. Se till att gifta er snart som fan så vi får tyst på det där eländet ngn gng. Vem fan bryr sig? Inte jag iaf, kommer inte ens ihåg datumet. Har inte investerat i en skallertidning sedan 80-talet. Vet iaf att dom ska till i juni….räcker gott och väl för mig. Giftemål och prinsessklänning är skitkul…om det är JAG som ska gifta mig annars ställer jag mig iskall och är super ointresserad.

Att gifta sig rockar fett! Skulle kunna göra det hur många gånger som helst även om jag är rädd för att vännerna kanske skulle sluta kasta ris och ge mig mina välförtjänta presenter efter ett tag. Prinsessa för en dag är skitkul….allt fokus på mig YES!! Brudgummen….vem bryr sig om pingvinen? Möjligtvis Walt Disney.

Jag lyckade gifta mig -93 när prinsess-grädd-bakelse-klänningarna hade sitt stora genombrott och era med Carola i spetsen. Shit va fin man va….NOT! Det som var helrätt då är helpinigt idag. Måste vara århundradets mest hånade pröllopsoutfit! Så gifta om mig är ett MÅSTE! Det är ju inte riktigt den bilden jag vill att vännerna ska bära på sina näthinnor resten av livet. Så hit med en lämplig kandidat för böveln!

Skilsmässan ett gäng år senare firades oxå med pompa och ståt. Köpte en “skilsmässoring och halsband” till mig själv. Yes, här ska firas rejält!

När det begav sig…..

Kram Princess

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *