Kom-igång-tips för den andliga & mediala utvecklingen + boktips

Vi ger våra bästa tips och råd för att koma i gång med den mediala och andliga utvecklingen.

Boktips:
Lev livet fullt ut / The power of Now – Eckhard Tolle.
Ut på den yttersta grenen – Shirley MacLaine.
Sanaya Roman – Alla böcker (medial och andlig utveckling).
Nybörjarens guide till medialitet – Larry Dreller.
Konsten att utveckla och använda psykometri – Ted Andrews.
Högre inspiration – Helena Montelius.
Inre reser här och nu – Kristina Wennergren.
En wiccas handbok – Jennifer Hunter.
Till himlen och tillbaka – Eben Alexander.
Andra sidan – Pierre Hesselbrandt.
Medium – Camilla Elvfing.
Vägen till upplysning och det flerdimensioella medvetandet – vivi Linde.
Änglars hemligheter – Märta Louise, Elisabeth Nordeng.

Kram Vivi & Camilla

Podden finns även på:
iTunes, Spotify, acast och i podcast-appen i er telefon.

Här finns vi:

facebooksida – MediumPodden

Camillas Hemsida/Blogg

Vivis Blogg

Vivis bok –“Vägen till upplysning & det flerdimensionella medvetandet”.

Camillas bok – Medium

5 thoughts on “Kom-igång-tips för den andliga & mediala utvecklingen + boktips

  1. Hej och tack för en härlig och informativ podd! Jag har även lyssnat massor på din egna podd och den har inspirerat mig så mycket. Jag har en fråga, hoppas du inte tycker den är för konstig.Jag håller på att utveckla min medialitet och känner mig särskilt dragen till healingen. I helgen ska jag gå min första reikikurs vilket jag sett fram emot jättelänge, ”problemet” är att jag ska göra en botoxbehandling två dagar innan kursen. Kan det påverka healingen negativt eller rent av vara farligt? Tänkte inte på det när jag bokade. Tacksam för svar.

  2. Tack fina Vivi och Camilla för ännu en bra pood och tack för alla fina tips.Idag lördag skiner solen över oss i Göteborg och jag hoppas att den skiner över er också denna underbart vackra dag:) Kramar till er 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *