Lyssnarfrågor 8 – Om bl.a. mörka krafter, demoner, UFO, tidsresor & nära döden upplevelser…

Hur hanterar vi när någon hör befallande och elaka röster?
Mörka och ljusa energier.
Vad är onda andar, demoner och sataniska krafter?
Psykokinesiska fenomen i hemmet.
Timeslips – tidsresor.
UFO-händelser.
Nära-döden-upplevelser.

Kram Vivi & Camilla

Podden finns även på:
iTunes, Spotify, acast och i podcast-appen i er telefon.

Här finns vi:

facebooksida – MediumPodden

Camillas Hemsida/Blogg

Vivis Blogg

Vivis bok –“Vägen till upplysning & det flerdimensionella medvetandet”.

Camillas bok – Medium

2 thoughts on “Lyssnarfrågor 8 – Om bl.a. mörka krafter, demoner, UFO, tidsresor & nära döden upplevelser…

  1. Är mycket intresserad av de mediala.Har varit inne och läst om jordänglar,helt otroligt att det stämmer in på mig.Får ofta höra att jag är speciell,men jag är den jag är och står för det.Har en stark empati och intuition,lyssnar alltid på min känsla som jag får till mig i en situation.Jag känner mig stolt över att ha fått denna gåvan,som har hjälpt mig på många sätt i svåra situationer till det bästa,eftersom min känsla har varit så stark och sagt mig hur jag skall förfara i situationen och allt har blivit rätt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *