Kurshelg i Alkemi och annat mys

I helgen så var jag på på kurs i Alkemi hos Tommy Westlund och Katarina Falkenberg på Alkemiska Akademin som ligger på magiska Sophiatemplet på söder. Det är en 3:årig utbildning som känns helrätt och i helgen så upplevde jag verkligen att gruppen började bonda med varandra, en härlig känsla. Jag älskar verkligen denna kursen och våra lärare är fantastiskt duktiga och inspirerande.

I mitt vardagliga liv så sken solen något enormt här i Sthlm och jag jag njöt verkligen när jag promenerade hemifrån Mariatorget till kursen på Gotlandsgatan (andra sidan söder), det tog ca 25min i strålande väder. Vilket underbart sätt att börja lördagen och söndagen på.

Eftersom Anders skulle iväg på ngn amerikanare träff där det ställde ut bilar så fick han ta med sig Lizzy, hon börjar bli riktigt van med att åka bil och det kommer nog bli fler turer i amerikanaren i sommar för dom två.

På lördagskvällen så gick vi ut och åt på Timmermans som ligger runt knuten hemma. Lizzy fick följa med tillsammans med hennes favvo-pläd som hon alltid får med sig för att känna sig hemma nu när hon är bebis och en tjurmuskel att tugga på. Hon kunde inte brytt sig mindre om alla som passerade och tyckte hon var söt. Mattes duktiga lilla tjej.

Lizzy har en fadäs för att kissa när hon träffar hundar som hon smörar för. Så på söndagen så styrde husse upp med ett litet bad när fröken pinkat ner sig. Hon är så söt när hon är blöt.

Lördagens morgonpromenad…

 

Marknad på SOHO..

Bilåker…

Första utesittningen

Nybadad..

Trött…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *