Livet på andra sidan – I kväll sänds mitt 1:a avsnitt :-)

Ikväll är jag i tv, känns både skrämmande och kul. Min andlighet är är min livs passion, det jag brinner för. Det är oxå dax att slå hål på myten om ett typiskt medium så därför kommer jag även att visa upp min glitter och champagnesida, människan är flerdimensionell, vi ska vara försiktiga med att sätta in varandra i ett fack! Vi är så mycket mer än det vi arbetar med. Framför allt och det absolu

t roligaste för mig är att jag fått dela upplevelsen med de jag älskar och kära vänner ♥ Det betyder absolut mest för mig. Det är något VI alltid kommer att dela, även när alla andra har glömt ♥ För precis som allt i livet så är detta en färskvara, sedan kommer alltid något annat, så varför inte njuta i nuet?
Ha en underbar dag kära vänner! ♥

3 thoughts on “Livet på andra sidan – I kväll sänds mitt 1:a avsnitt :-)

  1. jag sitter i rullstoll jag kann inte prata ni som medium kan ni veta om jag kommer igen gå och prata igen
    min dröm är lyckas fgå och prata igen
    Hälsing från mig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *