Livet på andra sidan – jag till 100%

Det är jätte kul att få så mycket positiv respons för programmet “Livet på andra sidan”. Människor verkar gilla enkelheten och att vi visar oss precis som vi är och dessutom som de unika människor/medium vi faktiskt är.

Jag har hört många lyckligt säga att nu så har även deras partner/vän/familjemedlem börjat undra om det faktiskt inte finns ett liv på andra sidan, för vi kan ju knappast fejka?

Nej, det kan vi faktiskt inte göra, programmet bygger just på bevisbördan. Jag kan bara tala för mig själv men jag misstänker att det är likadant för Pehr och Zoe. Ingen av klienterna som jag är i kontakt med i programmet har jag någonsin träffat tidigare (det går ju faktiskt att bevisa, bara att fråga dem). Jag har heller inte fått någon förhandsinfo om vem som skall komma. Detsamma gällde med Camilla Henemark, helt plötsligt så ringde hon bara på min dörr. Det intressanta var att redan vid klienten innan Camilla så hörde jag musik hela tiden så frågade om musiken tillhörde honom? Jag släppte det men förstod när Camilla kom vem musiken tillhörde … 🙂

Vi är alla  olika personer med olika erfarenheter och vägar och det gör att vi jobbar på lite olika sätt. Precis som det är för alla andra, lyssna på sig själv är ledorden att följa.

Jag är super nöjd med att ha blivit framställd på ett sätt som faktiskt är 100% jag. Produktionsbolaget sade redan från början att inget ska fejkas och så har det verkligen varit. I dessa tider som det skälls så mycket på tv-inspelningar så vill jag ge en eloge till produktionsbolaget och tv4 som har varit fantastiska och lyhörda att jobba med för i bland har även mina primmadonna nerver tittat fram i pressande situationer 😉

Det är fan inte lätt att försätta sig i ett meditativt tillstånd och släppa allt annat för att kunna ta kontakt med en kär bortgången åt en klient med ett helt team som trängs i rummet och två stora kameror riktade mot sig. Det är en otroligt jobbig situation att sitta där och bevisa sig…

Jag är så grymt tacksam mot min älskade Guide och de bortgångna som kommit för att göra detta programmet. Det är de som har koll…inte jag 😉

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *