Lyssna till de andliga Solfeggio-frekvenserna som används inom helig musik både nu och förr.

Solfeggio-frekvenserna består av den antika 6-tonskalan som tros ha använts inom helig musik där b.la. de välkända gregorianska chanterna ingår. Man gör ritualer och chantar till denna harmoniskala för att nå andlig välsignelse.

Varje Solfeggio-ton består av en speciell frekvens som balanserar energin för att ge kroppen, sinnet och anden en perfekt harmoni.
528Hz – Mirakeltonen för positiv transformering som drar till sig kosmisk harmoni är en kärleksfrekvens som har visat sig skapa helande vibrationer för både sinnet, kroppen och anden. Eftersom vi ständigt förändras så kan våra energikanaler även behöva arbeta med andra toner och frekvenser.

963 Hz – Guds frekvensen. Den högsta frekvensen som återkopplar oss med Anden. Den skapar möjligheter för oss att uppleva vår sanna natur.

Kram och namaste Vivi

Den här har jag lyssnat till senaste dagarna när jag arbetar.

20 thoughts on “Lyssna till de andliga Solfeggio-frekvenserna som används inom helig musik både nu och förr.

  1. Vackert musik!❤? Finns denna andliga musik på spotify eller var hittar man det? Underbart att lyssna till! Tack för att du delar med dig! ❤❤

  2. Tack!? Lyssnar gärna på Solfeggio när jag mediterar! Vill tipsa om en spellista på Spotify som heter Solfeggio Healing Frequencies! Grym! Samt Glenn Harrolds meditationer som också finns på Spotify! Kram?

  3. Tack för att du delade 🙂 När jag var yngre och vilade – jag tar nästan alltid lång tid på mig att somna; när jag var så nära sömnen man kan komma utan att faktiskt sova, så hörde jag musik som liknade denna väldigt mycket 🙂

  4. Hej! Tusen tack för att du delade med dig av tipset! Jag ska försöka lyssna och använda mig av den senare ikväll, provlyssnade lite och hela kroppen pirrade och fick rysningar så ska bli spännande 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *