Med posten i dag så kom ett magiskt paket som jag bara älskar

Jag hade beställt lite grejer med posten så när avin kom så kilade jag iväg fortare än kvickt för att hämta ut. Döm om min förvåning när det var något helt annat. Jag har från fantastiska Lee Seger fått en healingkortlek med till hörande bok + en roman om att hitta kärleken till sig själv efter en skilsmässa ❤️

Healingkortleken känner jag att man även kan använda när man siar om annat. Man ska inte låsa upp sig utan vara öppen får energier som hjälpmedel. Älskar dessa kort med sina tydliga budskap.

Tack snälla Lee, blev glad i hela själen ❤️

Vill ni beställa? Här kan ni göra det

Kram och Namaste vivi


❤️


❤️


❤️

❤️

One thought on “Med posten i dag så kom ett magiskt paket som jag bara älskar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *