Min älsklingsängel just nu – Ratziel

Våra änglar är helt fantastiska när det gäller att ge vägledning och hjälpa oss att manifestera i våra liv. När vi jobbar med attraktionslagen för att “dra till oss det vi önskar” så kan vi rikta oss till änglarna. För de hjälper oss så gärna med våra manifesteringar.  De jobbar alltid för vårt högsta och bästa, och ligger det vi önskar i linje med vår livsväg så hjälper de oss.

Just nu så jobbar jag lite extra mycket med tre stycken ärkeänglar jämte min skyddsängel Angelica, och en av dem är Ratziel.

Ratziel ”Guds hemligheter”

Ratziel är alkemisten och trollkarlen i änglavärlden. Han hjälper oss att förvandla våra idéer till guld. Raziel kallas även ängeln av mysticism. Kontakten med honom är fascinerande och genom honom så kan man komma i kontakt med universums hemligheter. När tiden är mogen för den som söker så visar det sig i en synkronicitet som öppnar upp och man får kontakt med källan och de sanningar man söker. Helt plötsligt så hamnar man på rätt plats, med rätt människor och med rätt kunskap.

Ratziel är ängeln som ger oss djupare andliga insikter, sanningar och manifesterade principer, och han hjälper oss att förstå alkemi, kvantfysik, magi, helig geometri och esoterisk information. Han finns även där för att utveckla vår medialitet. Behöver vi få tydligare tecken och vägledning så är det Ratziel vi ska vända oss till. Han kan även hjälpa oss att resa i dimensionerna och komma i kontakt med den högre visdomen.

Ratziel kan undervisa och ge vägledning genom våra drömmar, vi är då mottagligare och han kan enklare komma förbi våra mentala spärrar och begränsningar.

Namaste Vivi

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *