Min livstilsförändring

Jag har inte ätit socker eller mjölprodukter på drygt en månad och mår toppen i kroppen. Egentligen ingen metod då jag inte trycker i mig fett a la LCHF.

Lyssna på kroppen är det som gäller 2014 tydligen, ingen plan men så blev resultatet efter att jag blev färdig Mindfulness instruktör i januari. Tidigare så mediterade jag mer i huvudet. Mindfulness fick mig att ta ner meditationen i kroppen, jag fick en ny kontakt med min fysiska kropp, jag känner nu vad den vill ha och inte vill ha och jag kan inte gå emot den. Det märkliga är att när allt känns rätt så är det lätt.


Andra hälsoförändringar 2014 är att jag slutade med cola light som jag var beroende av och dessutom slutat helt med lightprodukter, halvfabrikat och jag började också äta Ekologiskt. Dessutom så promenerar jag 4timmar om dan på mitt gåband vid arbetsplatsen, hur bra och smart som helst.
Meditation är “less is more”, genom en osynlig ansträngning så har jag gjort en stor förändring, bara för att jag inte kunde låta bli Känner mig ödmjuk och tacksam.

green and red healthy food

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *