Lunchdejt med finaste Agneta Sjödin

Onsdagen kom inte bara med underbart väder, den kom även med en härlig lunchdejt. Agneta och jag möttes upp på Sjöpaviljongen för lite chit chat och en bit mat. Solen strålade och vi kunde sitta ute vid vattnet och äta.

Jag fick en massa ovärderliga kost tips och hon rekommenderade mig att köpa boken “Den galna sexiga dieten” av Criss Carr. Jag står ju i en livsstilsförändring när det gäller min kost just nu så den ska bli spännande att läsa. Agneta håller på att skriva en bok just nu som inkluderar både kropp, själ och hälsa. Den ser jag fram emot att läsa, hon visade mig några fantastiska bilder som är tagna till den. Inga bilder kan väl bli dåliga på denna vackra kvinna men måste säga att dessa verkligen var magiska.

Naturligtvis halkade vi in på mitt favorit ämne andligheten också, bara älskar att prata med personer som har gamla visa själar. Så mycket visdom det bor i den kvinnan, jag förstår att hon har fått ett mission på jorden att skriva böcker, hon har något att dela med sig av. Helt övertygad om att hon kommer att öppna fler dörrar hos människor än hon gjorde när hon gick sin pilgrimsvandring längst El Camino..

10649707_663916727049545_4379004032424691758_n

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *