Mitt liv som Medium – En helt fantastisk berättelse från en kursdeltagare

Jag älskar att ha mina mediala kurser. Det är så fantastiskt roligt och givande att uppleva och ta del av andras andliga resa. Här berättar en kursdeltagare till mig om sin starka upplevelse på en av mina kurser. Jag känner verkligen en stor tacksamhet över att få hålla på med det jag gör och föra det vidare…Vi alla häpnade verkligen på kursen när hon kom tillbaka dagen efter och  hade googlat på namnet och infon hon fått:-)

Hejsan Vivi,

Såg att du ville ha berättelser om bevis från kanalisering. Jag gick kanaliseringskurs hos dig i maj 2011. Då mötte jag min guide för första gången. Han sa till mig att han hette Andrew Carmichael, att han dog under kriget 1941 men inte deltog aktivt i kriget, han kom från brittiska öarna, var runt 30 när han dog. När jag frågade efter bevis på att jag inte hade hittat på detta själv så sa han “googla”. När jag kom hem så googlade jag och fann detta:http://www.convoyweb.org.uk/sl/mem/64_1.htm

Dvs han jobbade på ett fraktfartyg som blev torpederat och gick under 16/2 1941, Andrew blev 32 år och kom ifrån Skottland. Kanske en förklaring till att jag alltid älskat säckpipa? Det var så häftigt att hitta denna info, och det var första träffen jag fick upp när jag googlade.

En annan häftig grej är att jag alltid lidit av ornitofobi, dvs fågelskräck. Jag har varit rädd för alla fåglar och haft det ganska jobbigt på sommaren på picnics, uteserveringar och badplatser då det kryllar av duvor, gråsparvar och fiskmåsar överallt. Jag bad Andrew om hjälp med detta och min fågelskräck försvann direkt!!! Det är så skönt att vara fri från detta.
Du får gärna sprida detta vidare 🙂

Hälsningar E

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *