Omtumlande vecka med en massa firande 

Denna vecka har verkligen gått till historien för mig. Kanske inte just för att jag har fyllt år för det har jag gjort en massa gånger tidigare utan för att min bok äntligen är ute. Och den säljer dessutom. Jag älskar verkligen att dela med mig av min andlighet så min själ jublar just nu. Det har många gånger varit en snårig väg framåt i livet för mig men tillslut så har vägen lett mig fram till denna punkt där den låtit mig manifestera alla mina  livserfarenheter, lärdomar, andliga och mediala kunskaper i en bok. Min livsuppgift har tillfullo visat sig för mig, man måste bara ha tålamod. Jag känner mig så lycklig och ödmjuk.

Just nu så toppar min bok topplistan på adlibris.se ❤️


Igår firade vi boken här hemma

❤️


❤️

5 thoughts on “Omtumlande vecka med en massa firande 

  1. Trevlig Grattis i efterskott på födelsedagen ochså!! O boken!! Väntar på den! Ja håller själv på med en bok, självbiografi!!! Om musiken o konsten i mitt liv!! Få se i vinter om jag blir Färdig!ha de bra o sköt om dej!! Kraaaaaaammmmmm. Vivi,från mej! Long live rocknroll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *