Podcast – Hundpsykologen Camilla Hasselvret – Vi talar om fostran, ledarskap, kost mm. Hennes hund fick en dödsdom och hon berättar hur den blev frisk.

I samtal med Hundpsykologen Camilla Hasselvret – Hon ger råd om fostran, ledarskap, inkallning, kost, välja valp, hälsa mm.

Hennes hund Catz fick en cancerdödsdom och hon berättar även hur hon fick sin hund frisk igen trots sjukdom och ålder, det är nu 2 år sedan och Catz lever fortfarande och har hälsan.

Vi talar även om djurkommunikation och hundens förmåga att läsa av oss.

LYSSNA HÄR!

Vill du lyssna på min PODCAST? i din tele?
1. Klicka på den lila appen-Podcaster (en mikrofon).
2. Sök på Vivi Lindes podd
3. Har du inte appen i din tele så sök den i app store och ladda ner.
4. Du kan sen välja PRENUMERERA i min podcast så får du besked så fort ett nytt avsnitt läggs upp.

3 thoughts on “Podcast – Hundpsykologen Camilla Hasselvret – Vi talar om fostran, ledarskap, kost mm. Hennes hund fick en dödsdom och hon berättar hur den blev frisk.

  1. Hej har kommit in här vad jag har upplevt att sitt djur som gått bort kan också meddela oss att de har det bra på andra sidan.Jag var såledsen när hon gick bort mern natten efter drömde jag om henne i drömmen Kom ett starkt sken som lyste upp därifrån kom min gullan som hon heter hon såg så glad ut Mamma sa hon skynda dig följ mig ska visa något Genom skenet gick vi kom ut på en stor äng Där var hela hennes familj hon var så glad lycklig dom hade bra där det kändes så fridfullt Jag tro på det att det var sant för hur kan man drömma såannars direkt efter samma dag J ag mår bra mamma sa hon kram till bra sidas den här vad tror ni om det Det hjälpte mig fastm jag är ledsen ändå nu nästan tre månader sedan kram marita

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *