Podcast – Sorg & förluster, hur når vi känslomässig läkning? Vad händer när vi inte släpper fram sorgen eller inte ens vet att vi bär på obearbetade förluster? Hur får vi tillgång till livet igen? I samtal med Lotta Kaliff som arbetar med sorgbearbetning.

Känslomässig läkning – Sorg & förluster, hur når vi känslomässig läkning? Vad händer när vi inte släpper fram sorgen eller inte ens vet att vi bär på obearbetade förluster? Hur får vi tillgång till livet igen? I samtal med Lotta Kaliff som arbetar med sorgbearbetning.

Vi talar också om hennes arbete med änglarna och deras betydelse för henne i arbetet med att hjälpa människor att hitta vägen till läkning.

Lottas Hemsida

Lottas arbete på Tarotguiderna

Lottas blogg – Änglarum

Namaste Vivi

 

13102834_988163131291568_4362396821975564149_n

2 thoughts on “Podcast – Sorg & förluster, hur når vi känslomässig läkning? Vad händer när vi inte släpper fram sorgen eller inte ens vet att vi bär på obearbetade förluster? Hur får vi tillgång till livet igen? I samtal med Lotta Kaliff som arbetar med sorgbearbetning.

  1. Pendeln går motsols o även fram o tillbaka när jag pendlar på ritning för ett hus som jag kanske ska köpa, blir tveksamt o jag upplever negativ energi, trots hög mysfaktor! Vad gör jag?

    1. Det krävs en hel det arbete för att få riktiga svar från pendeln så jag skulle inte bry mig om det. Vi kan påverka pendeln både med vår önskning och rädsla så därför krävs det mycket jobb innan man kan jonbba med den. kram vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *