Jag älskar magi

Har köpt lite spännande magiska böcker för att fördjupa mitt andliga arbete. Kabbalah har verkligen öppnat upp mig för en ny verklighet där allt annat som jag lärt mig genom åren landar i.
Det är en magisk känsla när man känner att man förstår den högre ordningen, samtidigt som man naturligtvis bara förstår en promille. Men den promillen är ändå gigantisk och transformerande jämförelsevis.

Att prata med bortgångna, sia, mm är verktyg som är ett resultat av att man kommer i kontakt med den högre ordningen. Det innebär inte automatiskt att man förstår eller utforskar den. Där tar ett annat sökande vid.

Det handlar om så mycket mer än det enskilda andliga arbetet, det handlar om att sammanfoga allt och se det högre perspektivet och se hur allt hänger ihop och förstå motivationskraften bakom.

Jag tror inte endast en sak, och det är inte ens tron i sig jag sökt genom åren utan förståelsen. Därför ser jag mina religioner som jag praktiserar som livsstilar, vägledare, principer och där jag även finner min moral. För det är min moral som energimässigt definierar vem jag är.

Jag praktiserar 3 religioner och eftersom det inte finns några Gudar inom dem så står det mig fritt att studera både Buddismen, Kabbalan och Naturreligionen. De 3 tillsamman har genom åren visat mig att de pratar om samma sak, det lilla går igen i det stora överallt.

Min ledstjärna som jag följt genom åren är passionen, den största drivkraften av dem alla.
Namaste Vivi

index11

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *