Skapa med magi

Sedan 2012 så har jag vid 3 tillfällen gjort ritualer för att bygga/skapa en energigestalt för samarbete. I alla dessa 3 har jag “bundit” energi och de har alla speciella uppgifter att utföra.

En energigestalt arbetar utifrån intentionen man hade vid skapelseögonblicket, varken mer eller mindre, när man väl har skapat färdigt så kan man inte ändra sig.

Byggda energigestalter tar inget eget initiativ utan hjälper endast till med det som man bestämt när man skapade sin hjälpsjäl. När arbetet känns färdigt så demonterar man energin då den inte kan fortsätta i den formen själv, utan den bildar ist om sig och agerar utifrån en annan ny intention. Det är viktigt att ta ansvar och ta hand om det man skapar.

Man kan skapa en samarbetssjäl i stort sätt för vilket arbete som helst som man vill ha hjälp med. Jag har nu 3 stycken som jobbar med mig i mitt arbete med de sysslorna som jag har bett om. 2010 skapade jag en själ som skulle agera “matchmaker”, tog inte många månader innan jag träffade mannen i mitt liv. Därefter var det viktigt att demontera så inte kärlekslivet trasslade till sig med en massa män… hahaha

För att detta ska fungera så måste man vara en engagerad och kunnig häxa eller magiker, det finns ingen “snabbfix” i andligheten utan det krävs passion, engagemang och kunskap.

Namaste Vivi

 

One thought on “Skapa med magi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *