Ta emot budskap från änglar via tecken & symboler samt deras heliga kontrakt

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?
Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande.
Köp boken här: 
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 

LÄS ett UTDRAG UR BOKEN:
Hur vi når den andliga världen

Ta emot budskap från änglar via tecken & symboler samt deras heliga kontrakt

När änglarna sänder olika tecken och symboler i vår väg så handlar det om att de försöker vägleda oss eller förmedla ett budskap. På detta sätt visar de ofta på ett tema som pågår i våra liv eller så vill de visa oss på en möjlighet som finns eller är på väg in. Om vi väljer att uppmärksamma detta så tydliggörs det hela för oss och vi kan se mönster som tidigare legat dolda för oss, nås av en insikt, få vägledning i en valsituation eller så får vi en förmåga att dra rätt slutsats av något som sker i våra liv.

När vi ofta möter samma tecken eller symboler så kan det bero på att vi antingen inte förstår vad de försöker säga, vägrar lyssna eller så finns det en ytterligare vägledning att få längst med vägen som nu ligger öppen. I bland är tecknen och budskapen en tydlig ledtråd och vid andra tillfällen kan det vara som att lägga ett pussel där det krävs att flera saker trillar på plats eller visar sig för att vi ska förstå.

När vi är i kontakt med änglarna och kan kommunicera och ta emot budskap så visar det på att vi har nått en högre frekvens än den vedertagna som existerar på jorden.

Heligt kontrakt

Änglar har ett heligt kontrakt med oss människor som innebär att de på olika sätt tjänar oss. Det kan handla om att de beskyddar eller vägleda oss mot olika olika mål, lär oss om kärlek och helande samt få oss att undvika sådant som inte är tänkt att försvåra vår väg. De arbetar även med att hjälpa oss att höja vår och Moder Jords vibration.

Kram & Namaste Vivi

8 thoughts on “Ta emot budskap från änglar via tecken & symboler samt deras heliga kontrakt

  1. Jag får hela tiden hjärtan det kan vara allt ifrån en bit köttfärs som jag steker till en vattendroppe och sen alla tider jag tittar på klockan 11.11 menar du att det är änglarna som vill meddela mig något???

  2. Får en oro i kroppen och mår jätte dåligt all energin försvinner. Sedan händer det något både positivt och negativt. Men mest negativt. Bara jag fått vetskap så släpper allt.
    Är det Änglarna som vill varna mig?

    1. Haft ett förhållande m en man men det tog slut,(6-8 mån sedan)känslorna är väl ändå kvar- troligen från bådas håll. Men ag får hela tiden upphandling namn. Är det nån som intervjuas på tv, radio , el nån artikel i tidning osv , så är det hans namn. Betyder det nånting?

      1. Det är svårt att säga, det kan beror på att du uppfattar att det är mycket för att du önskar det. Det är en fin linje mellan vad som faktiskt sker och vad vi önskar. Kramar vivi

  3. Jag tror att jag får ett budskap i nummer, jag har sett 11:11, 12:12 och 21:21 varje dag i en hel vecka men kan inte för mitt liv förstå om det handlar om att jag ska ha tillit och tålamod för det som ligger framför mig eller om det är att jag måste göra någon förändring.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *