Vårt högre medvetande – Vad är det och vilken funktion har det?

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?
Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande.
Köp boken här: 
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 

LÄS ett UTDRAG UR BOKEN:
Hur vi når den andliga världen

Vårt högre medvetande – Vad är det?

Vårt individuella högre medvetande är uppkopplat till ett ännu högre kollektivt medvetande. Vi är oss själva både som individer på jorden, i vår själ och när vi lämnat jordelivet. Samtidigt som vi är individer så är vi även en del i något större.

Detta är så spännande om man verkligen tar in den tanken och agerar i den riktningen för det innebär att all världens/universums visdom och kunskap är tillgänglig för oss! Vi är inte separerade från någon eller något. Inte ens de älskade människorna och djuren som finns i andevärlden. Vi alla är ett.

Men om vi alla nu är en och samma, varför har vi då ingen direktkontakt med allt som finns, varför upplever vi det inte?
Sanningen är att vår själ upplever det, men vi är inte helt i kontakt med den när vi befinner oss i en fysisk kropp. När vi stiger ner på jorden och väljer att leva i en fysisk kropp så har vi en barriär mellan oss och vårt högre Jag, andra varelser samt mellan vår värd och andra världar.

En av våra utmaningar som vi är här för att lära oss är att överkomma och ta oss förbi denna barriär som utav en anledning tar många olika former i vårt liv. På väldigt många plan så upplever vi därför en distans, separation och ett bortstötande. Vi kan uppleva att det dyker upp det ena hindret efter det andra och det måste det för att vi ska kunna lyckas lära. Vi behöver jobba på två nivåer för att finna nycklarna och det är att arbeta med både vår andliga och personliga utveckling.

Notera att en del väljer inte vägen till hög utveckling i detta liv eller så undviker de den. Vi ska varken döma eller värdera andras vägar utan låta dem hantera det som det är tänkt, eller så får de göra om och göra rätt när tiden är mogen. Vi befinner oss alla på olika trappsteg av utveckling och ser inte andras vägar eller livsval.

Vi behöver överkomma denna barriär för att kunna återkoppla oss med oss själva och det vi redan kan och vet. Detta kan vi endast delvis göra när vi lever på jorden för att om vi inte hade det som ett tema i detta liv ”att ta oss förbi hinder” så hade vi valt en annan plats, vi hade inte stigit ner på vår planet som lyder under de naturlagarna som råder just här.

Vi väljer livsform efter de verkligheter som existerar på olika platser, allt efter vad vi behöver lära och utveckla. Vår planet är perfekt även om många inte tror det. Den är perfekt gällande viss kunskap, lärdom och utveckling för våra själar.

En naturlag är en teoretisk beskrivning av vilka principerna som styr på en dimension och hur det fungerar där. Vår medvetandenivå på denna planet ligger på en lägre nivå än vårt högre jag, andevärlden, änglarnas värd samt olika höga vägledare. Det finns även varelser på lägre dimensioner precis som att det finns lägre medvetande. Allt behöves och det högre och lägre balanseras i en perfekt ordning.

Tecken på hur mycket du är i kontakt med ditt högre medvetande är i hur hög grad du upplever inre frid. När du känner det på riktigt så förändras hela din syn på livet och dess betydelse ändrar form. Du ser då allt ur en högre perspektiv och vet att det finns en mening med det som sker även om du inte alltid förstår varför. I detta så utvecklas även vår förmåga till kärlek, förlåtelse, acceptans, lugn, tillit och tolerans. Alla deras motsatser upphör.

Att vara i denna höga medvetenhet i längre stunder kan vara utmanande men ju mer tid och energi vi lägger på att ta oss till platsen för inre frid, ju mer kommer vi uppleva den.

Kram & Namaste Vivi

6 thoughts on “Vårt högre medvetande – Vad är det och vilken funktion har det?

  1. Tack för en enkel och lättförståelig information om vad vår stund på jorden har för mening. Ibland behövs denna insikt när tålamodet tryter i viss stunder i livet.

  2. Tack Vivi! Jag är mitt uppe i en fas där jag utvecklas “med stora steg”. Känns helt fantastiskt och omtumlande. Precis nu när jag läste ditt inlägg fick jag Ayla min jämthundstik, till mej, som varit död i många år. Har precis börjat förstå bönens betydelse. Tack? Du är min förebild och vägledare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *