Tacksamhet är en bra start på dagen

Tänk på, och ta ansvar för hur du startar din dag. Den sätter tonen för resten av dagen. Försök att bara omge dig med positiv energi och börja i ett lugnt tempo. Sätt på harmonisk mediatationsmusik eller se på feelgood tv. Själv börjar jag mina morgnar med att jobba hemifrån och på tv:n i bakgrunden har jag “The little couple”, dessa underbara människor gör mig på gott humör shutterstock_16432625och varm i hjärtat.

Börja din dag med att tänka på vad du har att vara tacksam för. Är du frisk och har människor i ditt liv som du älskar så har du mycket att vara tacksam för. Glöm inte det.

När du stressar upp dig oavsett om det är för att du är sen, eller att du oroar dig för något under dan, eller att morgonplaneringen spricker så andas och påminn dig om att detta är petitesser i ett större sammanhang. Ingen, inte ens du kommer att bry dig om detta om några timmar eller om en vecka. Så varför dra på sig negativ energi?
Namaste Vivi

2 thoughts on “Tacksamhet är en bra start på dagen

  1. Tack Vivi för att du delar med dig. Läser mycket om änglar just nu och fick konkret hjälp här om veckan. Känner sådan tacksamhet.❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *