Träff med fina Annika Ljungberg

Igår hade jag en träff med en av mina bästa vänner. Annika Ljungberg och jag beslutade oss för att ha en andlig dag tillsammans, så himla länge sedan.

Hon flyttade i början på sommaren till Turkiet och var nu hemma i Svedala en sväng för att ta ta prover för att se hur cancern sköter sig. Hon fick ju tyvärr diagnosen leukemi för ett år sedan. Men hon är duktig och är grymt hälsosam. Med den kunskapen hon tagit till sig sista året så har hon även startat en hemsida friskhuset.nu för att hjälpa andra med ohälsa.

Det blev en jäkla massa snack för att uppdatera oss om våra liv över lite sallad. Sedan blev det tarotläggning och en häftig kabbala kanalisering. Hon var smart nog att spela in den på iphonen så hon kan lyssna på min vägledda kanalisering även i Turkiet.

Så underbart att ses, tiden har ju en benägenhet att springa i väg så igår stoppade vi tiden en stund tillsammans. Andligheten har vi starkt tillsammans och Annika är andligare än många vet. Hon förutsåg bl.a. att jag träffat mannen i mitt liv innan vi visste det själva.

Vi är varandras Växor jag och Annika – vänner och häxor. Så fint smeknamn på oss.

527456_10150633968047218_1322023768_n

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *