Transformera ditt liv till ”Livet Två Punkt Noll”

Vi lever ofta våra liv steg för steg och bit för bit utan att se hela perspektivet. Frågor vi ofta ställer oss är, vart är vi på väg? Vad är det som håller på att ske? Vad är viktigt? Vad är meningen?

För en del så behöver inte livet vara mer än så och de söker ingen högre mening. För andra är det tvärt om, de vill förstå och lära sig att knäcka sitt livs kod för att kunna nå ”Livet Två Punkt Noll”. Man önskar komma i kontakt med sitt livs högre mening och lära sig att tyda de tecken och symboler som kommer via inre och högre vägledning.

Det är där meditationen kommer in och får betydelse.

När vi söker stillheten inom oss så lägger vi örat mot universum och vi kommer i kontakt med vår väg. Det regelbunden meditation skapar är en varseblivning och förmåga att höra i tystnaden. Det kan ta ett tag att förstå hur man lyssnar och hur svaren kommer. Här kan man varken ha bråttom eller ställa krav på hur det det ska se ut. Utveckling måste få ta sin tid, njut av resan under tiden.

Hur finner man svar?

Vi får logiska svar utifrån logiska frågor. Så för att få andliga svar så måste man söka utifrån andliga frågeställningar och förhållningssätt. Genom meditationen så kommer man inte bara i kontakt med svaren, man finner även frågorna som behöver ställas för att kunna attrahera informationen man söker.

Några tips på vägen för att öka sin förmåga att känna av energier:

Studera på ett positivt sätt en tro/religion.
Gå en kurs i medial utveckling eller lär dig andra mediala tekniker.
Lär dig kanalisera andliga vägledare/änglar.
Lär dig heala.
Känn av energierna i naturen.
Öva upp din intuition.
Läs andliga/mediala böcker.

Kram och namasté Vivi

10 thoughts on “Transformera ditt liv till ”Livet Två Punkt Noll”

 1. Vivi,
  Kan man utöva det alldeles själv och ändå bli bättre på att känna av energier?

  Vill även passa på och tacka för dina inlägg!

  1. Ja, det tar dock lite längre tid. Men det finns en massa bra böcker att läsa för sin utveckling.Fler än jag är medveten om.
   Kram vivi

 2. Hej Vivi!
  Jag tycker du är så grym både i tv-programmet och i bloggandet. En fråga, har du kurser i Medial utveckling? Skulle gärna delta i dem i så fall.
  Stort TACK för allt du delar med dig. 🙏🏽💕❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *