Vivis podcast – Attraktionslagen – Skapa det du önskar. I samtal med Helena-Magdalena Ivekrans

Attraktionslagen – Tips, råd, arbetssätt, tankesätt och om hur vi ska förhålla oss till möjligheten att faktiskt skapa det liv vi önskar.

Vivi samtalar med Helena- Magdalena Ivekrans som arbetat med attraktionslagen i nästan hela sitt liv. Hon berättar här om hur DU kan lyckas med att attrahera det du önskar, och om hur hon själv har lyckats skapa sitt liv.

LYSSNA HÄR!

4 thoughts on “Vivis podcast – Attraktionslagen – Skapa det du önskar. I samtal med Helena-Magdalena Ivekrans

 1. jag har en undran…. är vi släkt?? heter claudia persson-linde dotter till marta och alvar linde.. mor o jag flyttade till argentina när jag var liten men jag bor nu sen massa massa år i sverige.. sollefteå sen 7 år tillbaka men baran bor kvar i roslagn och uppland

 2. Hej jag vill TACKA DIG UNDERBARA FINA GOA DU FÖR ALLT, för allt DU så lärorikt och generöst delat med dig av.
  Och du eller ni Helena-Magdalena också tar upp attraktionslagen. Och då bland annat att “en del ska en släppa” önskningar tror jag ni menade om jag minns rätt för det är mycket bättre för att…. Ja sen minns jag inte riktigt utläggningen. Men antagligen för att det ska hönda det en önskar men vid vilka tillfällen skulle en släppa egentligen? Var det en tanke en ändå inte trodde på själv fullt ut kanske?

  Och jag kan berätta att vid något tillfälle i mitt liv så gjorde jag kanske det jag tänkte “jaha vad ska jag nu göra istället om det inte blir något eller några barn i livet om jag förlikar mig med detta” tänkte jag.
  Och jag började tänka på lite resor, rätt gröna om jag minns rätt. Vart nu detta kunde vara vet jag inte.
  Men i alla full fall så gick det ett litet litet tag….och så var jag GRAVID OCH VI FICK EN UNDERBAR TJEJ VÄRLDENS BÄSTA!
  OCH den bästa kärleksgåvan jag kan tänka mig att ge henne är ett syskon men hennes pappa vill inte ha fler barn. Men vi är inget par idag tyvär för det hade varit bra för vår dotter givetvis. Och därmed för oss också. Hon kom säkert för att öppna våra ögon.

  VAD SKA TILL FÖR ATT HON SKA FÅ ETT SYSKON?

  JAG SLÄNGER UPP DEN FRÅGAN TILL UNIVERSUM

  Mycket värme, harmoni o glädje önskar jag dig DU E HELT FANTASTISK VIVI!

  Många hjärtan från Pernilla

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *