Astralresor, ut-ur-kroppen-upplevelser & parallella dimensioner. Hur gör man? Varför? Och vad kan man uppleva? I samtal med mediet Camilla Elfving

Köp Vivis bok här!
•adlibris.se
•bokus.se
•cdon.se

 

 

 

 

 

I samtal med transmediet Camilla Elfving som är en ”utom-kroppare” – Hon berättar hur man själv kan göra detta och om vad som krävs. Vi pratar om våra själars förmåga att expandera utanför den fysiska kroppen, om den astrala världen som har ett annat energisystem och om hur det ser ut där, samt om nyckeln till livets gåta.

Hemsidan – camillaelfving.com

Facebooksida – Camilla Elfving

Camillas Youtube-kanal 

 

 

7 thoughts on “Astralresor, ut-ur-kroppen-upplevelser & parallella dimensioner. Hur gör man? Varför? Och vad kan man uppleva? I samtal med mediet Camilla Elfving

  1. Så intressant att höra detta..Jag hade en utomkroppslig upplevelse för 35 år sen nu men jag måste säga att jag blev livrädd för jag fattade ju aldrig vad som hände..så när min astralkropp lämnade min fysiska kropp så vet jag att jag tänkte hur skall jag nu komma tillbaka men då kom jag sakta in i min kropp igen. Berättade min historia för en arbetskamrat som är läkare och han sa att jag hade haft en nära döden upplevelse men jag själv upplevde det inte så…tack för att du har den här podden så vi får ta del av eran kunskap 🙂

  2. Camilla är fantastisk på att dela med sig av det hon arbetar med som “utomkroppare” och när det gäller hennes kurser i astrala resor, Själsresan. Och det är lite intressant att ni tar upp det här med att “alla” människor kanske inte är lämpade för det här om man kanske inte mår psykiskt bra osv och det att det finns en del som kanske skulle kunna använda sig av astral resa i flyckt. Det som är intressant i det sistnämnda är att det finns många som “ofrivilligt” lämnar kroppen astralt just genom flyckt och rädsla för sitt liv, och då kan det vara ännu mer skrämmande att hamna i det tillståndet. I ett sånt läge kan man hamna i ett tillstånd där man inte förstår vart man befinner sig eller hur man tar sig tillbaka. Själv har jag gjort flera astrala resor som har varit medvetna och omedvetna, men precis som Camilla säger, det var mer förr när man vart yngre, det händer inte so ofta idag. // Carina

  3. Jag kan berätta att astrala resor faktiskt är på riktig. Jag har under en långt tid i mitt liv upplevt dessa resor. Anledningen till att jag vill dela med mig dessa kunskaper är för att jag har kunnat styra vad jag vill göra under mins resor. Jag knarkar inte och äter inga antidepressiva läkemedlet. Jag har kunnat bestämma i förväg var resorna ska göras. I mina resor har jag besökt platser där jag aldrig har varit på. Det som är märklig är att jag kunde berätta för bekanta hur saker och ting var placerade hemma hos dem., detaljerade beskrivningar om vad som som fanns och hur dessa saker var placerade. Jag hade aldrig varit hemma hos dessa bekanta. Jag gjorde Resorna bara av nyfikenhet. Är det inte märklig?
    Jag kunde även se själar i form dimm moln som cirklade omkring byggnader och mycket annat.

  4. Jag har en fråga. Om man skickat ut en astral version av sig själv till det astrala planet och den har varit på det astrala planet i 8 månader, hur får man då tillbaks den till den fysiska kroppen?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *