Att leva som medium, vad innebär det för mig i vardagen?

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?
Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande.
Köp boken här: 
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 

LÄS ett UTDRAG UR BOKEN:
Hur vi når den andliga världen

Att leva som medium, vad innebär det för mig vardagen?

Att leva som medium innebär inte att jag i ur och skur springer runt och känner av folk och ofiltrerat berättar och avslöjar en massa saker i min omgivning. Förutom att det vore oetiskt att agera på det sättet så vore det alldeles för tröttsam, och om sanningen ska fram så är jag som de allra flesta mest intresserad av mitt egna liv och vart jag är på väg, så det är där jag i huvudsak söker information.

Att hålla på att känna av främlingar utan anledning ger mig ingenting, inte om de på vinst och förlust frågar heller. Det krävs nämligen att man drivs av lust i det här arbetet, försvinner den så försvinner drivet, glädjen och viljan att tjäna det högre syftet och då är risken stor att man även tappar kontakten tillfälligt eller för alltid. Om vi får jobba med detta är inget vi styr över utan man kan säga att vi medium har fått ett uppdrag snarare än en gåva. Så det gäller att ta hand om sig, ha integritet och inte slösa på sin energi.

Min vardag (och fritid) ser snarare ut så att det mediala och andliga i stort genomsyrar det mesta jag gör då det på ena eller andra sättet relaterar till det jag pysslar med. Förutom att jag jobbar som medium så läser jag bl.a böcker/artiklar, skriver böcker, bloggar och poddar om andlighet och medialitet. Jag delar även med mig av Dagens, veckans och månadens budskap till omgivningen. På det så får jag då och då även spontant olika typer av förutsägelser och insikter till mig.

Jag har ju även en fint samarbete med andra andliga & mediala personer på Tarotguiderna samt Bloggportalen Andlig Livsstil som tar mycket av min tid.

Jag använder även nästan dagligen mina tarotkort för att se på olika situationer, händelser relationer eller val i mitt liv. Jag mediterar, kanaliserar änglar/Guider (jag älskar verkligen att kanalisera) och har ganska ofta kontakt med mina nära och kära på andra sidan, de kommer ofta när jag behöver ett råd. Jag har även en häxgrupp som jag träffar några gånger om året. Det är full rulle i den mediala världen…

Som medium så måste man hela tiden hålla igång den “mediala-tarmen” så att säga, det är nyckeln. Det är därför de flesta som hela tiden arbetar med detta och utvecklar sig har möjligheten att hålla en hög nivå. För självklart finns det även inom det mediala olika nivåer på utförande och kunskap, det är inget dömande utan det är så det är. Det finns ingen fullkomlighet.

Självklart talar jag endast om de som tar detta seriöst. De som fuskar eller inte har integritet eller insikt om sin egentliga kunskap eller nivå på arbetet de utför kan jag inte ta ansvar för. Men de finns också, de som gör detta hellre än bra av olika orsaker.

I universum finns det en ständig dualitet så vi behöver hela tiden se över vart på mätstickan mellan “icke ego” och “ego” vi befinner oss. Det är därför det är viktig att rannsaka sig själv så man inte börjar slira omkring, oavsett vad det handlar om i livet. Ansvar och uppmärksamhet är A och O i mediumvärlden.

Andevärden och den mediala värden servar inte mig, det är jag som servar den. Det är viktigt att vara medveten om.

Kram & Namaste Vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *