Attraktionslagen – en kärleksritual till midsommar ( Häxsabbaten Litha) – dra kärlek till dig!

Köp Vivis bok här!
•adlibris.se
•bokus.se
•cdon.se

 

 

 

 

 

 

 

 

Attraktionslagen – en häxig kärleksritual till midsommar – dra kärlek till dig!

Anpassa ritualen efter vilken typ av kärlek du önskar.

När du ska göra en ritual om något så tänk alltid attraktionslagen, för det är vad magi handlar om. Om du på något plan tvivlar eller tvekar så är det den energin du drar till dig. Om du efter ritualen känner ”dra på trissor, detta tog verkligen” så är det precis det som sker.

Ritualer gör man för att fokusera och skapa en inre och yttre övertygelse och verklighet, och genom att man gör en aktiv handling åt rätt håll så startar man upp något. Det som skapas inom dig och på det astrala planet är det som kommer att fortplantas och förr eller senare manifestera sig i din yttre värld.

Det bästa efter ritualen är att du fortsätter agera i samma anda som din önskning. Det du har varit med att starta upp är beroende av din energi för att fortsätta växa och gå framåt. Skapa gärna en plan om hur du ska gå tillväga för att din önskan ska slå in, om du bara sätter dig ner och väntar så kan det annars ta tid…

Attraktionslagen är en naturlag som är beroende av att dina känslor ligger på samma frekvens som din önskan. Bor dina känslor på plan 3 i det ”astrala höghuset” och det du önskar på plan 5 så kommer de aldrig att sammanfalla med varandra.

Så när du vet vad du önskar i ditt liv så måste du ställa in din inre kompass på målet. Du måste då titta djupt inom dig för att se om du har några rädslor, förutfattade meningar eller någon bakomliggande intention som helt går stick i stäv med det du önskar. För dessa tillsammans skapar nämligen dina omedvetna känslor, och det är efter dina känslor du attraherar. Känslor kan vi inte manipulera, de är alltid sanna mot universum oavsett om vi inte vill se dem eller inte. Så att lura sig själv tjänar inget till. Våra tankar kan vi dock manipulera, men om de inte stämmer överens med dina sanna känslor så bildas en disharmoni som är oförenlig.

Så har du kompassen felinställd så kan du önska bäst du vill, det kommer aldrig att hända…

Är du medveten om att du har inre hinder som står i vägen för det du verkligen önskar så måste du börja där. Du kan fortfarande vilja ha det som just nu är svårt att få, fortsätt att ha det som ditt slutmål men börja samtidigt se över dina delmål som ska ta dig dit.

 

Kärleksceremoni

Denna ritualen är lämplig att utföra på sommarsolståndet, vårdagsjämningen, alla hjärtans dag eller tiden då månen håller på att bli full.

Tänk på att inte yppa något till någon utomstående om dina göranden. Energin ska förvaras intakt och inte spridas.

Månen ska vara hel (upp till 3 dgr innan och efter fungerar) eller i tilltagande. Månen är i tilltagande under midsommar 2018.

Om du är kvinna så kan du utföra den dagarna före din ägglossning och blanda ner lite av ditt könssekret eller mensblod i rökeleblandningen. Är du man kan du blanda ner lite av dina könssafter istället. Låt rökelsen torka innan du använder den.

En kärleksönskan ska inte riktas till en specifik person utan vara generell, huvudsaken är att kärlek kommer. Manipulera inte känslor som inte är tänkta att bli, utan fokusera på det som ska till dig och välkommna det eftersom du nu är redo.

Att ha på ditt altare eller utvalda plats

Venus rökelse. Lämpliga kärleks rökelser är:
cinnamon (kanel), lavendel, saffran, eller jasmine.

I norr – placera ett pentagram (har du inget så rita ett)
I öster – trollstav, svärd, fjäder eller rökelse
I söder – värmeljus eller en athame
I väster – bägare eller ett vinglas
En skål/ett kärl
2 röda kärleksljus (om ngn annan färg representerar kärlek för dig så använd den)
Röda blomblad från en ros som du sprider på platsen eller lägg i en skål.
En röd ros
Röd, grön eller rosa duk (grön och rosa är hjärtchakrats färg. Röd är passion)
En bild eller sak som för dig symboliserar det du önskar.
Köp ett kärlekskort som representerar det du önskar. Sätt på ett frimärke.
En grön eller rosa penna.

Förberedelse 1

 1. Välj ut en kärleksguddinna som ska vara med dig under ritualen
 2. Skriv själv ner eller använd en befintlig kärleksdikt som representerar din önskan.
 3. Nedtecknar din vilja på ett papper. I texten ska alla detaljer i det önskade resultatet i ritens syfte nedtecknas. Hur det ska börja, hur det ska vara och hur det eventuellt slutar.
 4. KÄRLEKS BESVÄRJELSEN: (du kan skriva en egen)
  Jag (ditt namn) besvärjer alla kärlekens makter att föra min tilltänkte till mig. Så min önskan må bli dennes önskan likaså. Jag spinner in dig i mina kärleks trådar så att du kommer att känna åtrå efter mig. Häri kommer du att se min önskan såsom ur dina egna ögon och ta den till dig och göra den till din. Min viljas slägga slår upp porten till din själ och därinne planterar jag mina frön. När dessa börjar växa upp och blomma är min önskan slutligen även din. Detta är min önskan: (här tar du upp lappen och läser högt. I och med detta känner magikern/häxan hur önskan förflyttas till en kärlekspartner. Med detta känner du en befrielse från din önskan).

Förberedelse 2

 1. Släck lamporna, tänd gärna stearinljus i rummet och sätt på lite avslappnade musik.
 2.  Rena rummet genom att gå runt med rökelsen salvia eller smudge (blandning salvia, ceder och lavendel) eller skvätt med saltvatten (blandning källvatten och havssalt).
  SÄG: Jag/vi renar detta rum från alla energier som inte hör hemma i detta magiska rum (medan du går runt).

Öppna/slå cirkeln:

 1. Gå i en cirkel medsols runt din tilltänkta plats och placera ut ljus och tänd dem eller lägg ut rosblad.
  Säg undertiden: Jag/vi slår denna cirkel som skydd och gräns för mina/våra magiska övningar. MÅ SÅ VARA!

Ceremonin

 1. Sätt dig framför altaret
 2. Hälsa vädersträcken välkomna.
 3.  Tänd kärleksljuset och hälsa din kärlekguddinna välkommen.
 4. Slappna av och fokusera på syftet med din magiska aktivitet.
 5. Meditera och visualisera hur din nedskrivna önskan kommer till liv.
 6. Känn hur kärleken du förväntar dig tänds som en låga inom dig. Lika dras till lika så det är viktigt att du kommer i kontakt med samma kvalitet inom dig som den du förväntar dig ska komma ifrån den yttre världen
 7. Läs din besvärjelse
 8. Skriv på kortet med frimärke på till kärlekpartner vad du positivt önskar att den ska bidra med i ditt kärleksliv. Underteckna med ditt namn.
 9. Läs dikten för din kärlek.

Avsluta/Öppna cirkeln:

 1. Tacka väderstrecken för deras närvaro
 2. Blås ut ljuset och tacka samtidigt kärleksguddinan för hennes närvaro.
 3. Samla ihop rosbladen i cirkeln eller släck ljusen samtidigt som du 3ggr säger:
  Jag/vi ber elementet eld sudda ut denna cirkel. Jag ber Moder Jord lösa upp denna cirkel till dess att den återigen ska öppnas av mig/oss. Med magi har denna cirkel öppnats, med magi ska nu denna cirkel slutas.
  MÅ SÅ VARA!
 4.  Gräv sedan ner rosen, symbolerna, besvärjelsen, din önskan och blombladen i jorden för tillväxt. Kortet lägger du på brevlådan
 5. Jorda dig därefter genom att äta sådant som för dig hör kärleken till.

Kram & Blessed Be! Vivi

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *