Efter förra inlägget fick jag ytterligare en magisk vägledning av Ärkeängeln Gabriel

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?
Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande.
Köp boken här: 
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 

LÄS ett UTDRAG UR BOKEN:
Hur vi når den andliga världen

Efter förra inlägget fick jag ytterligare en magisk vägledning av Ärkeängeln Gabriel till oss alla.

Ni som läste mitt blogginlägg igår vet att man slumpvis skulle slå upp en sida i en bok och få vägledning den vägen.
Ni som inte läst inlägget kan läsa det här.

Naturligtvis så va jag själv nyfiken på vilken vägledning som ärkeängeln Gabriel ville ge mig.
Så jag tog min egenskrivna bok“Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet“, och slog på måfå upp en sida och satte ner fingret. POFF! Blev helt häpen över att budskapet jag fick var en slags fortsättning på gårdagens.
..

Det blir tydligare och tydligare för mig att den villkorslösa kärleken uppnås genom att vi skapar den inom oss. Den stora utmaningen är att verkligen vara den. Och att då vara den så starkt så att den skapas även utanför oss.

Detta budskapet fick jag av ÄÄ Gabriel:

“Vi behöver alltså bli mer lik den energin som vi vill förena oss med genom att inom oss skapa en liknande. Man går från egots kvalitet som är ”viljan att ta emot” till de högre världarnas som är ”viljan att ge”. Vi skapar detta genom att arbeta oss bort från begäret att ha för egen del, mot att ge utan egen vinning. Transformeringen sker när vi alltmer övergår från att vara mottagare till att bli givare. Det måste dock komma från den rena osjälviska och ovillkorliga kärleken.”

Vilket budskap kom till dig?

Kram & Namaste Vivi

8 thoughts on “Efter förra inlägget fick jag ytterligare en magisk vägledning av Ärkeängeln Gabriel

  1. Du har gett så många Sanna ord som jag fortfarande lever efter. Tack för hjälpen Vivi! Du har varit med länge. Vi sågs i Sköndal för 13 år sedan. Mona

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *