Ärkeängeln Gabriel – Du/Ni representater principen som håller på att förvandla medvetandet på vår jord

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?
Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande.
Köp boken här: 
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 

LÄS ett UTDRAG UR BOKEN:
Hur vi når den andliga världen

Ärkeängeln Gabriel – Du/Ni representater principen som håller på att förvandla medvetandet på vår jord

Jag har en änglakortlek som jag bara älskar, jag införskaffade den någon gång på 90-talet och den är oerhört kraftfull. Jag har aldrig någonsin sett den igen så för mig är den väldigt unik. Idag tänkte jag dela med mig av ett budskap från ärkeängeln Gabriel i denna änglakortlek gällande vart vi är på väg när det gäller corona 1 år framåt.

Ärkeänglen Gabriel talar till just dig som läser detta.

Ärkeängeln Gabriel – Han är uppenbarelsens ängel och han förmedlar att sommaren kommer med hopp och att våra hjärtan då sammanlänkar oss med kärleken. Det som starkt kommer ur denna fas som vi håller på att öppna upp för är en starkare kreativitet och kärleken till djur, människor och änglarna.

An angel of peace – Till sommaren så får vi mer harmoni i våra sinnen och våra sammarbeten har alla möjligheter att växa sig starkare. Vi öppnar upp nya dörrar för att skapa fred, harmoni och balans i våra liv samt i vår värld. Alla som läser detta är på olika sätt representater för själva principen “ovillkorlig kärlek” som håller på att förvandla medvetandet på vår jord. Genom fredens änglar så får vi hjälp och stöd i våra visioner och när vi skapar fred, harmoni och ovillkorlig kärlek i våra liv så bidrar vi med det även i andras. Vi är ett mikrokosmos i ett större makrokosmos så varje tanke, känsla och handling vi skapar utifrån ovillkorlig kärlek eller dess motsats påverkar allas vårat högre medvetande så våra val är viktiga.

Open a book at random – Var och ens vägledning kommer via det skrivna ordet. Öppna en utvald bok slumpmässigt och förlita dig på att du där kommer att få den informationen du behöver veta.

Kram & Namaste Vivi

47 thoughts on “Ärkeängeln Gabriel – Du/Ni representater principen som håller på att förvandla medvetandet på vår jord

 1. TACK, Universums för alla kärleksbudskap på Jord och i Himmel??❤️??Jag skickar KÄRLEK och LJUS från djupet av min själ och ❤️i STÖRSTA TACKSAMHET?❤️❤️❤️?

 2. Åååhhh, låter ju helt underbart!! Nån ljusning i sikte! Tack för du dela med dig av detta budskap från Ärkeängeln Gabriel! ????

 3. Jag visste exakt vilken bok jag skulle ta. Texten som kom till mig var verkligen mitt i prick. Så himla häftigt?. Tack snälla?❤

 4. Ja förändring är det i det stora sammanhanget men även för mig. Jag försöker se det att’det går mot bättre’ eller snarare större förståelse…boken jag läser är The green witch. Ta hand om dig Vivi – stort tack för dina ord

 5. Äntligen ett bra budskap. Djurens liv måste bli bättre många har det bedrövligt. Har valt bort Tv så mycket som möjligt. Det räcker med att jag ser lidande och nöd för mänskligheten så är mina nätter totalt förstörda, bara drömmer mardrömmar o känner så stor sorg. Vi alla måste vara mera ödmjuka. Villkorslös kärlek ?

 6. Tack, Vivi!????????
  Jag har länge tänkt på om inte Covid var något ont som blev tvunget att ske, för att vi människor ska börja tänka på andra och vara rädda om varandra igen.
  Se vår natur healas och se värdet i våra husdjur.
  Sluta leva våra liv så egoistiskt som vi alla gjort mer eller mindre.
  För nog har vi alla fått längta o sakna o hjälpa o akta, både kära och okända den här tiden och jag tror det lärt oss en stor läxa.
  Nämligen att uppskatta varandra och andra.
  Visa hänsyn och hjälpas åt!
  Det hade vi glömt!
  ??
  ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *