Ett råd i den mediala utveckling som gör stor skillnad

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?
Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande.
Köp boken här: 
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 

LÄS ett UTDRAG UR BOKEN:
Hur vi når den andliga världen

Ett råd i den mediala utveckling som gör stor skillnad

Tro inte på allt du ser, hör och läser. Japp, det är det bästa råd jag kan ge er.

Detta är verkligen A och O för mig på min mediala väg. Inte för att alla andra har fel utan för att jag själv ska kunna stå stabilt i min utveckling, för att kunna göra det så måste jag säkerhetsställa att informationen som jag får är sann och inte bara en produkt av mina förhoppningar eller önskningar.

Var skeptiska och ifrågasättande

Du kanske tycker det känns jobbigt att jag säger det eftersom det är just det vi oftast är i början och försöker komma förbi. Du vill kanske verkligen känna att du har kontakt och inte höra att det är svårt eller att det kräver en massa av dig både gällande tid och engagemang. Men lösningen är inte att gå igenom andra, använd gärna andra som dina lärare men använd dem inte i stället för dina egna upplevelser. Det fördröjer bara din utveckling då du inte kan utvecklas genom andra.
För du kan faktiskt själv men då måste du veta och känna skillnaden. Att lära sig det är magiskt och går utanpå allt annat om du frågar mig.

Jag tillåter mig inte att bli lurad eller manipulerad

Genom åren så har jag sett hur en del i branschen har förlorat fotfästet när det har avslöjats att någon inte varit helt ärlig eller fejkat. Jag vet även de som har tappat tron och slutat jobba helt eller över en period.
Personligen så räknar jag med att sånt händer, det finns alltid människor som söker sig till vår bransch för status, pengar (även om få tjänar mycket pengar så får de lite roliga fickpengar) eller för att få känna sig “utvald” och få uppmärksamhet så jag bryr mig inte, jag släpper.
Jag är hälsosamt skeptiskt vilket gör att det inte i grunden är så lätt att rucka mig. För jag vet vad jag kan, och kan jag så finns det andra där ute som kan. Alltså behöver jag inte bry mig om de som kanske inte kan och därför fuskar, eller kanske snubblar på sitt ego och försöker göra sig större än vad de är.

Vad och vem kan man tro på?

När någon som jag inte känner påstår sig ha sett eller varit med om ngt spektakulärt så tänker jag att det kan mycket väl vara så, men jag tar det inte som en absolut sanning. Det kan jag tyvärr inte kosta på mig.
Jag vet att väldigt många gärna direkt utan noga granskning vill förklara ngt som övernaturligt men jag försöker alltid hitta den logiska förklaringar först, för det finns oftast en…
Det känns kanske tråkigt att höra det från ett medium men det är det bästa sättet att hålla sig jordad på. När man ställer krav på eget och andras arbete så känner både andevärlden och våra andliga guider att man kan hantera att växa. Inte sagt att man kan gå hela vägen för den skull för som i allt så finns det prövningar på vägen.

Vad är verkligt och vad är fantasi?

Om man har en benägenhet att sväva i väg i fantasi och ofta tillskriver knackningar, märkliga bilder/filmer, skuggor mm som spöken eller spökande samt får budskap från andliga vägledare som smörjer egot eller som höjer dig till skyarna och säger att du är utvald eller för mer än andra så lyssnar man nog snarare till sina önskningar och förhoppningar än att det är andliga eller mediala upplevelser. Det kan självklart även vara lägre entiteter man kommer i kontakt med när det gäller att få just sitt ego upphöjt.

Detta är viktigt att förstå för det är inte intressant att lura sig själv, det hindrar bara utvecklingen eftersom man då inte kommer att lära sig hur den riktiga energin känns eller verkar.
Oftast så känner man på den nivån inte en “medial energi” utan endast sin egen upphetsning. Det kan vara lätt att förväxla.
Precis som många förväxlar “mediala upplevelser” med sin rädsla . De tror sig uppleva något medialt läskigt som till exempel spöken när det endast är deras egen rädsla som förstoras.

Vill man nå någonstans med sin medialitet så är man körd om man inte ställer stora krav på bevisbördan.

Glädjande nyheter för dig som vill utvecklas

Innan man kan utveckla en stark medial grund att stå på så måste man vara hälsosamt kritisk och inte köpa allt för att det vore så häftigt om det var sant.
Det glädjande är att när man ställer krav på bevisbörda och väljer att utveckla sig så kommer man troligtvis att få vara med om mycket häftigare saker än man kan ana. De som inte ställer dessa höga krav kan också få upplevelser och få information men oftast inte lika hög.
Det är nämligen på andra sidan om skepsisen och ifrågasättandet som utvecklingen tar fart. På allvar.

Förlita dig till att din resa, din utveckling, dina erfarenheter och dina upplevelser kommer att vara häftiga nog. Du behöver inga andrahandskonstruktioner eller fantasier för att utvecklas. Ställ krav och skapa magi.

Kram & Namaste Vivi

12 thoughts on “Ett råd i den mediala utveckling som gör stor skillnad

 1. Jag upplevde att jag för länge sedan i början av min andliga resa, blev euforisk och överdriven i min sanning.
  Allt och alla hade en andlig förklaring.
  Med tid,erfarenhet och trygghet suddades det ut och det blev balans.

  Jag liknar det med att hitta en hobby, som är väldigt engagerande. Först köper man allt, sedan ser man vad man behöver för att kunna utvecklas och lära vidare.

  Tack Vivi!

 2. Så bra förtydligat. Innerligt stort tack❤️??

  Mött personer som inte har kontakt, men som tror att de har. De har berättat långa historier med mycket tid för att kunna ta betalt. Och jag har lyssnat ivrigt och fått hopp.
  Jag har tyvärr tvivlat på min egen andliga kontakt, men som visade sig stämma. Det gällde min katt som jag inte ville tro var död.
  Nu litar jag på min egen förmåga att ta emot budskap och kontakt även från djur. Och lita på min intuition som är knivskarp.
  Så kan hända var det min läxa!

  Bästa hälsningar Anne-Lie

 3. Hej Vivi!
  Du har inte funderat på att starta någon utvecklingskurs på distans? Där man fick någon övning en meditation och något att pröva på eller tips på mail varje månad. Och månaden efter så träffades man på Skype, zoom eller nåt och vädrade erfarenheter och kunde få stöd och råd. Oftast är kurser koncentrerade till en helg och de är bra men saknar en mentor som inger trygghet i utvecklingen att förstå Och känna skillnaden på energier och hur kommunicerar jag utan mellanhand och du verkar klok som en bok och mycket sansade åsikter.
  Du är en otroligt generös person ? men det jag nu undrar över är en betalkurs och förmodligen kan man väl inte vara så många utan pris får bli därefter.
  Håller tummarna?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *