En timmes morgonmeditation

Jag känner att jag behöver ta min stund på morgonen för meditation, en timme blev det i dag igen. Skulle kunna sitta hur länge som helst.

Idag talade min skyddsängel Angelica om vikten av att vi inte villkorar vårt givande, för att höja våra vibrationer så behöver vi lära oss att ge utan att förvänta oss något tillbaka. Hon berättade att vi höjer vår energi när vi blir bättre och kärleksfullare människor och när allt i våra liv inte har fokus utifrån “jag perspektivet”. Vi människor frågar oss ständigt “what’s in it for me?”, det är som ett mantra som ekar inom oss och vibrerar ut runt om oss vilket skapar en egovärld, vi även påverkar varandra med vår energi.

Sen såg jag en kvinna som pratade om stöd som visade sig från de högre dimensionerna. Jag kände mig nyfiken på denna kvinna då jag kände att hon skulle få någon betydelse för mig, men jag vet inte ännu vem hon är, men det kommer att visa sig. Hon hade rödbrunt hår var allt jag såg, alltid spännande när en person visar sig som kommer att materialisera sig i mitt liv så småningom.

Meditation är mitt sätt att få högre information och komma i kontakt med understömarna i mitt liv och vad som håller på att komma upp till ytan.

Namaste Vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *