En dag i en prinsessas liv…..

Mellan varven så infinner sig ngt mycket obehagligt och dessutom känslomässigt ovärdigt en prinsessa som jag ogärna talar högt om….nämligen tvättstugan. ve och fasa! I dag är en sån dag. Min syster tyckte jag skulle skaffa tvättmanskin men jag tycker det blir så fult i mitt stora fina badrum, vill ha space. Sån e jag! Dessutom finns det alltid lediga tider i minn tvättstuga, så är det att bo på slottet. Tvätt för en person hur svårt kan det va?

Jag har utav ngn märklig anledning ett helvete att komma ihåg vad som ska hällas ner i vilket fack (fyra att välja på). Läser noga VARJE gång för vis av erfarenhet så har jag lärt mig att så fort jag är säker på ngt så har jag FEL! Det brukar sluta med att jag häller tvättmedel i sköljmedelsfacket eller i det som inte ens ska användas alls. Jag har ju nu uppnått den aktningsvärda ålder där jag inte längre behöver förtvätt på mina kläder. Nu för tiden är jag ganska hel och ren även när jag är skitig. Undantagsvis på sommaren då det av ngn underlig anledning kan dyka upp lite gräsfläckar här och där på kläderna som kan kräva lite extratvätt…….

Nästa problem som infaller är att jag glömmer att jag tvättar! YES, så grönjävligt är det! Om det bero på att tvättning inte borde falla inom prinsessans domäner och därför trillar bort, känns liksom som jag blivit tvingad av Askungens elaka systrar. Eller om det är ren och skär förträngning låter jag vara osagt….

Jag får iaf pga av minnesbortfall ställa klockan så mina älskade kläder inte ska bli instängda efter utsatt tid och matte får stå gråtandes utanför….igen!

Varför står det EXTRA TORRT på torktumlaren? Kan det verkligen bli mer än torrt?

Vilka satans världsproblem man har!
Kram Sessan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *