Inga blommor inget sex…..va så säker!

Mäns intresse för verkyg skrämmer fan i mig skiten ur mig. När någonting så fult, klumpigt och  fullständigt ointressant kan få ögonen att glänsa på män likt små barn på julafton så börjar man undra om inte Timell egentligen är en utklädd  Ulf Ekman vars enda uppgift är att frälsa alla män från ondo vilket antagligen är vi kvinnor?

När man sen ser Timell ränna runt i byggverkstan och känna på tusen olika hammare och tala om betydelsen av dess vikt i handen och konstruktionen så leder mina tanker osökt till sektverksamhet. Alla män sitter hemma i hela landet som i koma och antecknar febrilt vilken skruvdragare som är bäst just för den konsollen eller den takläggning och sedan beger dom sig alla iväg ut samtidigt till landets byggbutiker eller vad det nu kallas och likt zombier köper slut på hela lagret. Är Timell kanske köpt? Eller i värsta fall maskopi med killen där nere? Tror han leder män ovetandes rakt ner i skruvhelvetet och dom enda som ser det komma är vi kvinnor……

När han sen uppmanar alla Svenska män att när dom ska bort på middag ist för blommor eller en flaska vin ta med sig ett satans mätverktyg from Hell…….att ge bort????  Då blir jag inte bara riktigt riktigt rädd jag blir oxå jävligt asförbannad! NEJ TACK! Sen uppmanar han dom dessutom att köpa på sig ett ordentligt lager för att dom är så in i helvetas sketa billiga och bra!

Jag ser framför mig år av middagar där män glada i hågen kommer släpandes på det lilla röda plastverktyget. Precis vad man önskar sig på en dejt….NOT! Kanske inte just ett sånt hjälpmedel som får oss kvinnor att gå i gång utan snarare tvärt om! Barnalstrandet lär avstanna på grund av att inga par får ihop det och befolkningen dör sakta ut….

Timmel är ett hot mot fortbeståndet…..

Kram princess

2 thoughts on “Inga blommor inget sex…..va så säker!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *