Håll i trosorna brudar!

Japanska blöjor kan bli bränsle till ugnar

Naturligtvis ger man sig på dom svagaste i samhället först när det ska till att testas nya alternativa bränslekällor. Man har ju testat allt annat så nu är det dax för mänskligheten att börjar offra sig rejält för den globala uppvärmingen. Nu ryker både det ena och andra.(håller skitahårt i mina string).

Det blir bebisarna och dom sjuka och inkontienta som får stå där med rumpan bar och lämna i från sig sina stjärtvärmare medanns omgivningen otåligt trampar runt huttrandes och slänger förstulna blickar på dom ännu torrlagda rumporna. Pinka då för helvete…det är 20minus ute dumjävel!

Ett perfekt tillfälle för föräldrarna att lägga grunden för potträningen genom att få ungarna att skita på beställning redan i blöjorna.

En och annan lär väl kissa på sig i purförskräckelse vilket gör att blöjförbrukningen lär skjuta i höjden och sopberget kommer att växa till oanade dimensioner på grund av alla förpackningarna som förbrukas. Är det här verkligen möljövänligt i längden?

Att man väljer gruppen som varken kan försvara sig verbalt eller fysikt  får mig att oroas över hela projektet. Är dom rädda för att möta på motstånd? Vad är det som EGENTLIGEN är i görningen? Vad är nästa steg? Innan vi hunnit blinka har dom väl ryckt undan våra högt älskade toastolar och alla får vi snällt ränna  ner till gårdens utedass för att sen elda upp det egna skithuspappret…..

Ingen går säker….

Kram Princess

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *