Glöm inte lösnäsan när du går till posten nästa gång!

Alla människor av självaktning har väl ngn gng hämtat ut ett sånt där litet “hemlig” pkt på posten….eller? Nyfikna människor är väl ändå The Shit som man säger? Det är ju så himla smidigt och smart för ingen misstänker ngt för det står ju inget på paketet, värsta tricket!

Man slipper stå där stammandes och rodnandes med lösnäsa och solbillor i butiken framför värsta snyggingen som blinkar och småler lite fräckt. Det är i detta läge man brukar inse det faktum att tankeläsning faktiskt funkar och nu är man avsöjad…..man är värsta losern. Jag vet det och expedien vet det!

Det känns som man hamnat i värsta skräckfilmen när man inser att expediten möjligtvis inte vet vad du gjorde förra sommaren men att han  har värsta kollen på vad du ska göra denna kväll. Själv tänker man att eftersom man ändå befinner sig mitt i detta skräcksenario så kan dom väl göra processen kort och låt mig dö skammens död omedelbart…please!

I dag var jag på posten och hämtade ut ett stort rosa paket som det stod cosmetic över hela ytan på, inte det minsta hemligt. Väldigt uppenbart vad jag hade köpt. Det står alltså på ALLA andra paket vart dom kommer ifrån. Hur har vi det då med dom hemliga paketen utan etikett?  Hur hemliga är dom då? Om jag ska vara ärlig så misstänker jag starkt att postpersonalen flinar lite i mjugg varje gång dom lämnar ut ett pkt UTAN ngt företagsnamn på! Dom vet!

Glöm inte lösnäsan nästa gång du går på posten….

 

2 thoughts on “Glöm inte lösnäsan när du går till posten nästa gång!

  1. Hihihi äsch da jag tycker alla besök på postkontoret är pinsamma då jag är stamkund där=) Hihihihi men men vem är inte det??=) Kanske får skaffa mig en lösnäsa jag med chihihi=)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *