När det är läge att dra några rosa lögner för sina bästa vänner….

Döda mig inte nu men fula bebisar är faktiskt ett dilemma för mig. Jag älskar inte bebisar automatiskt bara för att dom är små telningar som så många kvinnor gör. Kan inte hjälpa det….sorry! Hade underlättat kan jag säga….

Söta bebisar är ju så gulliga och man bara älskar att skåda på dessa små vidunder av kindrosor och plirande ögon. Nu är ju inte riktigt alla bebisar så himla söta hur mycket föräldrarna än försöker övertala sig själva och sin omgivningen om det. Hur förhåller man sig till fula bebisar som vänner och bekanta kommer dragande med och vill att man ska gilla och tycka e vääääärldens sötaste? Man samlar ihop sig! Lättare sagt än gjort….

När man inte kan ljuga så är det här ett jätte dilemma kan jag lova! Inte lätt att hinna rätta till det lätt chockerade ansiktsutrycket som hinner passera alla register från avsmak till rejält avstånd på bara några få sekunder för att sedan anta en något stel men vänlig min.  När man väl funnit sig tillrätta och slutat darra så trycker lilla mamsingen med ett bestämt grepp ner sin lilla avkomma i ens famn. Sen står hon där med sin stolta mega blinda mammablick och ler ljuvt. Vad fan gör man nu?

Det är inte mitt liv jag ser passera revy i det ögonblicket utan hela våran vänskap som vi byggt upp genom otaliga gråt och tandagnislan-samtal genom tiderna. Helt i onödan är jag i det ögonblicket rädd för och det krävs all min kraft och viljestyrka för att gå över till fas två. Nämligen att ljuga!

I det läget brukar jag se några rosa elefanter galopera förbi…..

Såååååå ooooootrooooooligt sööööööt din söööööta beeeeeebis eeeeeee! Vad fan ska man annars säga? Ja du, Pelle tre veckor verkar verkligen vara ett intelligent barn med en inre skönhet som lyser igenom det fula yttre rejält. Vem bor därinne??? Inte en aning! Tar liksom en tid att få veta det. Vet bara att det yttre skalet borde reklamerats omgående. Men föräldrarna var i det läget så höga på både hormoner och lustgas så dom inte riktigt kunde se klart på saken.

Så där får man snällt sitta och ljuga och som maximal otur så blir man sällan bjuden på alkohol av den ömma modern i det läget heller…. (Humor! För dom som inte förstår)

Världens sötaste! Brittans lilla Kalle

Kram princess

One thought on “När det är läge att dra några rosa lögner för sina bästa vänner….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *