Få budskap från änglar & andliga vägledarna via drömmen

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?
Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande.
Köp boken här: 
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 

LÄS ett UTDRAG UR BOKEN:
Hur vi når den andliga världen

Få budskap från änglar & andliga vägledarna via drömmen

Jag tycker överhuvudtaget att det är fördelaktigt att låta änglar, andevärlden, guider och olika andliga vägledare eller naturväsen kontakta mig när jag sover. När jag började arbeta på kontakten via mina drömmar så fick jag ett rejält uppsving i mina förmågor.

När vi är vakna så kan vi ofta vara så upptagna av annat så de inte når fram till oss, eller så har vi medvetna eller omedvetna spärrar som hindrar. Det är inte ovanligt att man är lite rädd för vad som ska komma eller att det blir en läskig upplevelse så man blockerar sig även om man kanske verkligen önskar en kontakt. Det finns så många lager och minnen inom oss som kan jobba emot våra egna intressen så i början så är det att överkomma rädslor eller riva barriärer som är det viktigaste att arbeta med.

Det är där drömmarna kommer in. För när vi drömmer så kan de närma oss genom vårt undermedvetnas sinne och då har vi inte dessa skyddsmekanismer som går in och censurerar eller blockerar vilket gör att vi kan vara helt öppna att ta emot. Så att öva när man sover är ett jätte bra tips.

1. Bjud in

Varje kväll när du går och lägger dig så bjud in änglarna, andevärlden eller dina andliga vägledare helt förutsättningslöst. Ta en stund och visualisera hur du är i en bubbla av ljus och kärlek och känn eller se hur de kommer igenom. Va öppen för vad som ska komma till dig. Försök även att släpp alla förväntningar, det som kommer det kommer.

Be även om att du ska få komma ihåg dina drömmar. För vissa är detta lätt, andra får ha lite mer tålamod.

Du kan även ha en liten bön där du bjuder in och ber om att få komma ihåg dina drömmar.

När du går och lägger dig så kan du när du bjuder in ha en fråga med dig in i sömnen, får du inte svar första gången så fortsätt öva. Även detta ska man göra utan att ställa krav på hur eller i vilken form svaret kommer.

2. Minns dina drömmar

Oavsett om vi minns drömmarna eller inte så arbetar våra vägledare med oss. Det känns väl dock lite trist om det endast sker på ett omedvetet plan för oss, vi vill ju gärna medvetandegöra informationen så att vi verkligen vet att vi får den.

Därför är det viktigt att du ofta be om att få komma ihåg dina drömmar. För ska man börja med en ny vana så kan man få räkna med att det tar lite tid, men det är det värt.

Försök att sova dina timmar du behöver varje natt så att du inte är uttröttad när du sover för då kan det vara svårare att komma ihåg vad som kommer.

Ha papper och penna vid sidan av sängen så du kan skriva ner allt som kommer och då även om du vaknar mitt i natten. Tro inte att du kommer att minnas nästa gång du vaknar för det gör vi sällan. Har något riktigt bra kommit som vi sedan glömmer för att vi somnat om så är det väldigt irriterade.

Var fri från alkohol och droger, det hindrar nämligen ditt naturliga drömarbete och förmågan att komma i kontakt. Precis som inom allt andligt arbete.

3. Drömdagbok

Ett ytterligare tips som hjälper oss att minnas våra drömmar är att vi är fokuserade på dem, så att skriva ner dem är ett bra tips. Glöm inte att anteckna datumet så att du med lite tidsperspektiv kan se om det låg ngt budskap i drömmen. Det är inte alltid informationen vi får slår in direkt eller relaterar till där vi är just nu så för att minnas så behöver man skriva ner.

Tidsperspektiv

När det handlar om människor som är på väg in i mitt liv så brukar jag få ngn form av besked eller att jag känner av dem i min aura inom tre veckor, när det gäller andra händelser så brukar det ske inom tre månader. Som mest så ska det röra sig om upp till sex månader och i enstaka fall ett år.

Jag vill arbeta snävt gällande tid för att kunna ställa krav på mitt arbete och inte prata så generellt att det kan hända inom tjugo år, för mig är det inte intressant att arbeta så då sannolikheten ökar för att det kommer att hända oavsett om man fick besked om det eller inte. Då kan vem som helst sia om framtiden…

Oanade möjligheter

I vår drömvärld så finns det oanade möjligheter där vi kan få kontakt med nära och kära människor och djur på andra sidan, eller de som är på väg in i vårt liv eller som ska födas. Man kan även se tidigare liv, framtiden, andra världar och platser mm

Det är du som bestämmer

Det är du som tillsammans med dina vägledare bestämmer din nivå och hur du ska arbeta. Därför är det viktigt för dig att se över vilka krav du ställer på din förmåga. Våra vägledare dikterar inga krav eller villkor utan de anpassar sig efter dina önskningar och det engagemanget du lägger ner.

Kram & Namaste Vivi .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *