Föraningar, varsel, sanndrömmar, deja vu & tidsdimensioner – Lyssnarfrågor

Vad det är för något? vad kan ske?
Våra egna erfarenheter.
Tidsdimensioner som inte är i sync med vår tid.
Magi i den astrala världen och manifestation.
Känner medium av andra människor hela tiden?
Ska siare berätta om död och katastrofer?

Kramar Camilla & Vivi

Här finns vi:

facebooksida – MediumPodden

Camillas Hemsida/Blogg

Vivis Blogg

KÖP VÅRA BÖCKER HÄR:

Camillas:

“Medium: Ditt liv med andevärlden en handbok”

“Den slutna kretsen : en sann berättelse om fysiskt mediumskap och liv efter döden

 

Vivis –“Vägen till upplysning & det flerdimensionella medvetandet”.

5 thoughts on “Föraningar, varsel, sanndrömmar, deja vu & tidsdimensioner – Lyssnarfrågor

  1. Vilken kanonpodd!! Lyssnade precis på avsnittet om karma. Otroligt bra. Så kompetenta ödmjuka proffsiga och underhållande ni är! ?

  2. Hej, jag undrar om du vet någon bra ritual för att kunna börja om! Och kunna önska sig nya saker inför nästa år. Kan man göra det på nyår? Kram Therese

  3. En fråga till, för några månader sen drömde jag att jag träffade min pappa och tsm såg vi en stor vit och lite rosa fågel, den flög över oss och landade sedan bredvid, vi kunde tom känna dens vingpustar. Pappa sa att jag skulle titta väldigt noga,han hade aldrig sett den i verkligheten och sa att den var så ovanlig. Jag undrar vad drömmen kan betyda? Den kändes verkligen speciell. Kram Therese

  4. Nu har jag lyssnat på er podd! Intressant att höra hur ni tänkte kring att få varsel. Jag får själv varsel och drömmer sanndrömmar, ibland otäcka där människor blir sjuka o dör. I början visste jag inte hur jag skulle göra o tänkte att anledningen till att jag får detta till mig måste ju vara en orsak, ibland för att försöka hjälpa till, kanske påtala för personen att söka vård! Försöka hjälpa till och förhindra….ibland går det, ibland inte. Men jag har blivit mycket mer försiktig och förstår att ser jag död kan jag inget göra, jag bara vet. Men om jag ser att ngn blir sjuk så kanske det ff går att göra något. Sen kan nog saker förändras, dvs en utgång som var möjlig kan ändras om personen själv ändrar något. Kram och Gott nytt år!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *