Godaste fisksoppan ever!

Lagat världens godaste och enklaste fiskgryta/soppa. Ingredienserna är fisk (jag älskar lax) Cocosmjölk (gärna creamy), fräst purjo, röd & grön curry, sambal olek, salt & peppar. För Anders skull brukar jag också ha i kräftstjärtar eller räkor. Om jag har paprika hemma så brukar jag fräsa den med purjon. Mums!

Skrev ut ett papper idag kl 12.00, nu  5 timmar senare behagar fisförnäma frk skrivare spotta ut det. Vi har ett synnerligen osunt 1bildförhållande jag och min skrivare, mycket tjafs. Tror den har förbisett det faktum att den är utbytbar.. 😉

Tarotkortet som jag drog i morse var “Eremiten”, så här långt har jag mest suttit ensam och jobbat. Får nog säga att jag som vanligt har rätt 😉

Kram och namaste på er!
vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *