Helmånen i skytten kom med en ny start – min podd

Helmånen är alltid stark för mig då jag har min måne i fisken. Det innebär en extra känslig tid då jag ofta blir lite nere eller deppig, jag får även lite fiskbeteende vilken dock är gynnsamt när jag är i en kreativ fas. Som tur är så är jag ofta i den fasen.

Jag har länge nu varit inne på att skapa en andlig podd, nu blir det av. I torsdags bokade jag upp mitt första möte/samtal. Efteråt så insåg jag att månen då hade gått in i skytten vilket är en bra arbetsaspekt, igår fredag blev det en exakt helmåne.

Månen har stark kraft och påverkan 2-3dgr innan och efter det att den blir hel, men det kan variera i vilket tecken den befinner sig. Månen går ju fort shutterstock_83925394-1-1genom zodiaken. Natten till torsdag gick månen in i skytten och idag lördag så försvinner den in i nästa stjärntecken som är stenbocken runt 12.00. Så se vad ni startade upp under denna period av månkraft i skytten, ni kommer nämligen att skörda inom det området om ca 6 månader. (läs astrobloggaren Josefins inlägg om detta här nedanför)

När jag gör ritualer för arbete/karriär så brukar jag använda mig av månen när den befinner sig i ett eldtecken – skytt, vädur eller lejon.  Kraftfulla igångsättande med energi och ledarambitioner. Utmärkt för nya projekt. Ibland använder jag mig dock även av karriäristen stenbocken som är ett  jordtecken. Allt beror på vilken effekt jag söker. Man kan ju också välja stjärntecken inom yrkesgrupp, som kräfta inom vården eller tvilling inom kommunikation.

Från vår Astrobloggare Josefin:

Nymånen som ni säkert vet, aviserar början av något nytt.  Att sätta nya mål och intentioner, att så nya frön.  Om sex månader, när månen är full i Skyttens tecken kan vi skörda frukterna Inte bara en utan två gånger, då månen är full i Skyttens tecken vid två tillfällen 2016.  Den 21 maj och den 20 juni.

LÄS MER från vår Astrogloggare Josefin HÄR!

Så jag ser med spänd förväntan fram emot att skörda frukterna av mitt podd-projekt i vår/sommar.

Namaste Vivi

6 thoughts on “Helmånen i skytten kom med en ny start – min podd

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *