Höstens nya kängor – Så kära i mina nya!

I dag tog jag mig en promenad på söder. Vädret var helt underbart och det gäller att passa på att njuta så länge det går av det fina höstvädret. Jag hade ingen shopping i åtanke utan fönstershoppade mig fram längst Hornsgatan tills ett par supersnygga kängor från BRAKO som är säsongens nyhet dyker upp i skyltfönstret. Var ju bara tvungen och gå in och prova. De satt som en smäck så de fick följa med hem…. hahaha

I inlägget ser ni även ett par till som är nya för säsongen, hade gärna köpt de med….

Blev så glad att hitta BRAKO kängor i en riktig butik, i Sthlm så finns ZOE på Hornsg.39, Drottningg. 88, Götg.96

Eftersom jag alltid får frågor på var jag köper grejer så har jag lagt upp länk.

WEBSHOP – ZOE skobutik


❤️

❤️


❤️

Dessa är också nya för säsongen. Sååå snygga!


❤️

Helt klart snyggaste kängorna

❤️

❤️


❤️


❤️


❤️

Älskade söder

❤️


❤️


❤️


❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *