Hur blir de för de olika partierna efter valet?  Vivi siar

Hur blir de för de olika partierna efter valet?  Vivi siar

Detta med att sia hur det exakt blir är såklart svårt eftersom det inte finns JA och NEJ kort, och att det för de olika partierna kan innebära koalitioner som ser olika ut.

Däremot så kan man se hur det ser ut efteråt och vilka energier som ligger runt de olika partierna. Det kan ju hända fler uppseendeväckande saker än just vem som vinner och vem som förlorar.

S

Det finns en låg energi. Känns ganska lugnt kanske behöver de pausa? De säger nej till något som inte känns rätt. Kanske smiter man ifrån ansvar?

Det finns en risktagning eller chansning då de agerar utifrån vad de önskar.

Det finns en tacksamhet som man fokuserar på för att få bästa resultat. Man väljer att fokusera på rätt saker.

Mp

Det sker en utveckling och man synliggörs.

Något de önskar sker.

Det ligger ett viktigt skrivande för dem framöver som handlar om att skapa inför framtiden. Ett bra tillfälle att uttrycka sina tankar, idéer och känslor i skrift.

V

Man avslutar något för att snart ta tag i och börja på något nytt, det kan bli en liten paus innan de kommer igång ordentligt. Man har också klarat av något som gör att de känner sig nöjda.

Nu är en tid för paus eller vila. En situationen kommer med lite lugnare tempo än vanligt.

Det finns stöd och support.

M

Man står i en avslutningsfas och är på väg in i något nytt projekt eller arbete men man är är inte riktigt där ännu. Man måste först avsluta något, sen går man vidare in i något helt nytt med den kunskapen man redan har.

En ung kvinna påverkar.

Det finns ett beskydd och man synliggörs. Den kan kännas tufft att ta emot hjälp men det är för det bästa.

KD

Det sker en förändring som leder till att man släpper något så att nya aspekter kan komma in. De går in i en ny fas under vintern (dec-feb). Det är viktigt att släppa taget om det som inte fungerar längre så att en förändring kan ske. Ju mer man motarbetar ju svårare blir transformeringen.

Runt dem arbetsmässigt så ligger det ett avtal eller ett beslut, det kan även handla om att man förverkligar något eller tar något viktigt ett steg längre. En stark period för beslutsfattare och auktoritet och kontroll ligger i fokus.

De har fokus på sin vision och önskan och man skapar någon form av plan eller tankar runt hur man ska nå sitt mål.

C

En nystart sker. Ny energi kommer igång och en förändring sker.

Ett svar man söker kommer och man kommer även på hur man ska gå framåt.

Något får dem att känna ett större självförtroende och tillfredställelse. Energier som är i fokus just nu är styrka och kreativitet.

L

Det ligger avtal och beslut. Det kan även innebära att man förverkligar något eller tar något viktigt ett steg längre. En stark period för beslutsfattare där auktoritet och kontroll ligger i fokus.

Det ligger någon ny möjlighet och det sker något nytt i arbetet. Det kan vara en ny idé som ska prövas eller ett projekt som ska manifesteras, något skiftar.

Partiet och de som står dem nära har beskydd. Man fokusera på det som är viktigt vilket hjälper till att skapa hälsosammare val.

SD

De känner sig lite hårt ansatta eller så är de utsatta för manipulation. Här krävs tålamod. Partiet tänker på vad som är bäst för dem så att de får vad de vill ha.

De går in i en mer händelserik period och något kommer äntligen igång. Ny styrka och energi.

Det finns ett stöd och support.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *